Wednesday, November 7, 2007

Takde mende nak blog

Hari ni takde mende yang menarik. Rountine je. Pagi gi breakfast kat Pak Li. Seperti biasa, bini-bini orang yang ikut sekali. Lima bini orang dan satu laki orang dalam satu kete. Ada yang masih dalam sleepy mood lagi, ambik gambarnye tak senyum langsung... (tak perasan pun saya ambik gambar diaorang, hehehe..)



Itu Latin makan lasi lemak. Lia kata itu lasi lemak manyak selap. Tala puas makan, lia oler telo sepaloh masak lagi, balu kenyang. Aiya.. maklum laaa, lia sikalang manyak buyung lo, makan untuk lua olang maaa.. Saya aah.. makan simpel sahaja. Loti tengan itu ayam kali. Manyak selap.


Satu pagi kurung kat bilik. Ada sesuatu perkara yang buat saya marah sangat. Apparently someone did'nt do her work, and trying all her best to blame the mistakes on others.

Tengahari ada Jamuan Raya kat kampus utama. Jauh, sejam setengah kalo nak pergi. Masing-masing banyak kerja, so makan je kat satu kedai dalam satu shopping complex di Shah Alam. Bini-bini orang pagi tadi tu ikut sekali. Untuk info pembaca blog Josh, Josh ni 'rare species' kat office yang majority pompuan, laki dua tiga ekor je. Cuba teka apa yang kita makan masa tengahari.



Tomorrow is Deepavali celebration. I wanna wish all my indian Hindu friends a Happy Diwali.

2 comments:

Alam Setia said...

emm...hari jumaat kan....biasalah dah nak cuti. jom mkn-mkn

Josh said...

Hello adik Alam. Welcome to my blog.