Friday, November 30, 2007

Birthday celebration - 3rd round

When it's about time to go off from office this evening, Pn. A tiba-tba ketuk tingkap saya,
"Jom, gi meeting kat meeting room."
"Ler, meeting pulak, kita dah nak balik ni", I answered.
Tapi tengok Pn. A sengeh semacam je... sambil menjeling husband dia yang sasa dan gagah perkasa tu (Husband dia baru je sampai dari Kuala Kangsar, betol ke Pn. A?)

Masuk je bilik meeting, dua minah ni tengah buka kotak kek, siap lumba-lumba lagi. It's Cik Mor-mor and Dr. A.



It's a simple occasion to celebrate birthday of three persons. Sumbangan dari Pn. A. (Thanks Pn. A, kira budi saya terbalas.. hehehe). Cube tengok gambar kat bawah ni, apa yang Pn. A tengah menengking tu??


Terharu saya, kawan-kawan saya ni ingat jugak besday saya. Terima kasih kawan-kawan.

No comments: