Saturday, November 3, 2007

Pompuan oh pompuan..

Semalam ada pelawat-pelawat dari Indonesia, we're discussing into possibilities of collaborations and exchange programs. Takde masa untuk ambik gambar, so I passed my camera to Cik Senget. Bagi dia pegang camera tu 5 minits je, ni yang saya dapat dalam camera saya...





Saya tengok-tengok gambar tu... macam pernah nampak gambar camtu kat maner.... cari punya la cari.. ghupe-ghupenya sama cam yg kat blog Cek Red kat sini.

Agaknye all women think alike, suka shopping, suka kasut, dan sukaaaaaaa amik gambar kasut. Cuma satu je yang tak pasti, yang ambik gambar-gambar pakai camera saya tu senget orangnye, Cek Red ntah senget ke tak? Pompuan oh... pompuan.

3 comments:

Red Mummy said...

but do wear the shoes sandal lah bila ngamik gambar

br nampak the beauty of the shoes..


kan kan..

Red Mummy said...

when u call her miss senget, what s the meaning of her senget?

and if i m 'senget' what do u mean by that?

senget is 'gila' or short curcuit in brain. so is that what u mean?

Josh said...

Haha.. bukan gila la Cek Red. Kita panggil dia senget sebab dia selalu buat menda yang kelakar, mencuit hati. She'd got a lovable personality.

yang soalan samada Cek Red tu senget ke tak tu... saja tanya, nak menyedapkan citer.

Jangan marah tau. :-p