Friday, November 16, 2007

Birthday Party

It's Mdm. A's birthday today. I'd keyed in the wrong date into my mind (ingat 20 Nov). It's already 4pm when I got to know this, and a meeting was about to begin. Dr. A called her RA in and I gave him some money to buy cakes enough to feed 20 mouths. Ye la, kira saya yang sponsor kek-kek ni ler.

I'd known Mdm. A for 3 1/2 years. An iron lady with strong will, just like redmummy. We celebrated her birthday after the meeting. The cakes were nice. Mr. RA tak nak bagitau kat maner dia beli.

Pn. A, saya baik hati tau, saya sengaja pilih photo yang orang lain tak nampak apa tulisan kat atas kek tu.. Bocor rahsia usia Pn. A nanti. Saya baik kan? kan?


Some of the ladies practices the 'sharing is caring' concept. Kononnye nak jaga badan kot... ntah. Ye la.. nak siapkan badan untuk kahwin. (Eerr... boleh ke pakai istilah 'siapkan badan'??)

This is Mdm Y's son. Comerrrrrrnyerrr... Mak budak ni kata dia bising (I can tell where this good trait came from, who else if not the mother. hehehehe) tapi bila kat depan orang-orang yang dia tak kenal, dia diam je... (sekali lagi, cuba teka serupa ngan siapa?)


Happy Birthday Pn. A, may God bless you and your family. May God keep you well.

2 comments:

Anonymous said...

terima kasih byk-2 le kpd kawan sy yg sorang nih..
wpun xde org igt bday sy pd mulanye..tq sponsor kek..dan sorok umor sy wpun tertera kat atas 2 kek lak tu..hehe

Josh said...

Ler... umur yg tertera tu untuk 'family member' kita je, orang lain tak tau kan? kan?