Tuesday, July 1, 2008

Eeeww....


A friend sent this pic to my email. It reminds me of someone. Eeeewww.....

31 comments:

Inah said...

i'm speechless :|

saharil said...

"hmm. i love chicken."

PUTUBAMBU said...

wah..wah.. sempat lagi tu meraba..

Josh said...

[Inah] I'm speechless too.... the gesture of the old man is exactly the same as the one I saw with my own eyes.... the only difference is the hand landed on a different (more decent) place ..... Eeeww...

[saharil] hahahaha.... especially the soft and tender chichen... hahahahahha

Josh said...

[putu] Tak raba-raba... cuma belai-belai je.. kih kih kih....

PUTUBAMBU said...

belai-belai je...?!
amboii.. kemain lagik ye Josh..!

YAZrIE said...

tu cucu dia la..korang ni...negative thinking lah! ishhh....

Damn u old geezer..opsss

Anonymous said...

Hi Josh,It"s okay..Tua tua terduduk pun masih straight kan.Walaupun dah confirm orang kurang Upaya tapi nafsu mencanak keupayaan nya.Stay Alive. Priyono

Josh said...

[Putu] Shhhh......

[Yaz] Cucu? tu ler masalah nyer... very the incest one... hahaha....

[Priyono] tu ler...

suesamsudin said...

hei gatal punya org tua!!!!!
nak kene kerat ni!!!!

Josh said...

[su] memang gatal. Erm... kerat bahagian mana tu??? hahahahaha

:: NbC :: said...

bila nengok pic tu - i dpt idea sama ngan Yazrie - terpikir lah tu cucu dia..

cian dia..

gimme 5 Yazrie..!

azizi said...

syoknye jadi atuk tu .. opsss!

Josh said...

[pinky] Kesian cucu tu...

[azizi] ehem ehem....

syukur said...

yang pompuan tu pun pakai singkat singkat buat hape ???

Puan A said...

ish........
apa nih br tgl beberapa ari
kurang kawalan josh kita nih

mazddaud said...

opps! lelaki...ha..ha..ha..

Josh said...

[syukur] Tu gambar hiasan je. Kalo yang 'real' tu pompuan pakai very decent, baju kurung. Cuma gambar ni mempunyai gesture yang similar ngan yang 'real'. ok?

[puan A] apa nak kawal nyer?

[mazddaud] e'eh... terasa Josh.. hahahahah... bukan lelaki lah, tapi lelaki gatal je yg buat camtu. kan? kan?

PUTUBAMBU said...

alah sue.. bobbit kan jek org tua tu..! ekekeke...

Josh said...

[Putu] Cikgu putu, apa maksudnye 'bobbit' tu cikgu?

shahril aley said...

wakakaka....
pompuan tu bagi chance je kat die
dah la tua bukan boleh buat ape²
boleh 'naik' ke atok tu?
stakat syok sendiri je okey la tu
josh bile tua jgn buat mcm tu
tak bermoral langsung

ainmuttaqin said...

hiii...josh..citer apa nie??saya blurr la..nie cakap psl sapa ye??tolong update saya..baru je saya pi uk 3 bulan dah mcm2 citer dah..

PUTUBAMBU said...

alah.. bobbit tu kan..
er.. potong le ape2 yg patut di potong.. hehehe..

Josh said...

[Shahril] Tak ler sampai buat maksiat pulak. Cuma perangai syok sendiri je kot. Not as bad as u think ye. Bila Josh tua nanti Josh buat charity. hahahah

[Ain] Citer tu kena gosip-gosip one to one. hehehe... tunggu ye...

[putu] Aiyo... itu kasi potong ka? manyak dasat ooo...

PUTUBAMBU said...

dahsyat joshh..!! ekekke..
the sadness part is when that 'thing' cannot sambung balik..! wakaka..!! (jahatnya aku..!)

Josh said...

Aiyoo... Putu sesuai jadi pelakon citer seram... hahahaha

Chen said...

not me i hope? heehee...

Beruang Madu said...

Isk korang ni.. dia terlepas pegang tu.. memula nak pegang tangan tapi terjatuh pulak... tak baik tau cakap orang tua macam tu.... yg pempuan tu bagi kenapa la yer

PUTUBAMBU said...

pompuan tu pasrah jek bang bear..! hahahaa..!!

YAZrIE said...

Pinky: Yeahhh!!! High 5!!!

Josh said...

[Chen] Sorry, you're too young to be in the scenario.

[Beruang madu] Ye ke tu bang? Tekaan Josh dia memulakan pegang buntut tu, sebab tangan x kuat, terjatuh ke bawah sikit...kuang kuang...

[putu] kan? kan?

[yazrie] jangan ngada-ngada ye.. ;-P