Saturday, July 26, 2008

MarryBrown Privilege Card ( Jangan Jeles)

Yup. The akak Manager Puan Y gave me four MB Privilege Cards. I'll be entitled to have 10% discount every time I dine in at this Shah Alam branch, only. The card was actually for students, but akak Manager was kind enough to offer me four, since I'm her regular customer. Terima kasih Kak Y!

Of course, I gave away the cards to those who had lunch with me yesterday. That's Puan Senget, Miss Moshee, and Kak N.

Kak N tried the black-pepper chicken, very nice. It's my first time as I used to order the mushroom sauce. Must try!

And this is their current promotion, the Curry Mee. RM6.99 per bowl.

Me and Kak N. She's still shy-shy cat.

The Curry Mee (noodles in curry gravy) was spicy, but i think more coconut milk will enhance the taste.

This was Miss Moshee's fish fillet set, with generous portion of fries.

And Puan Senget was having plain fried chicken. Slow sangat dia makan, main cubit sikit makan sikit. Control ayu kot. I had half a piece of her chicken, terliur tengok dia makan.

Ladies and gentlemen, the promotion at Marrybrown is on (Shah Alam branch only). If you're a student, u can get the privilege card simply by filling in a simple form. Otherwise, just show your student card and you'll get an instant 10% discount with a single purchase of RM15 and above.

23 comments:

Inah said...

waah..josh dah dapat discount card..huhuhu..josh main kenyit2 mata kat manager tu ek..:P

larikss

Beruang Madu said...

wah inilah untungnya jadi orang comel baik hati... ramai orang sayang dia... kan Josh kan...

Josh said...

[Inah] Aiyo... Josh senyum manis je ngan akak manager tu. Dengan staff dia pun Josh senyum manis. Tu je. Inah x yah lari, nanti kita x dapat dating pulak.

[beruang madu] Merah muka Josh kena puji. hehe.. Tenkiu-tenkiu. Abg bear pun apa kurangnyer.

axim said...

JOSH,sedap tak mee kari kat marry brown???

makan hati student uitm kalau baca entri nih..haha

budleee said...

hey is the menu the same with all the branch..

:: NbC :: said...

wahhh mrs manager tu ingat Josh student ke..?

awet muda nampak..

Josh said...

[Axim] erm.. kurang sikit sebenarnyer. But spicy lah. Student takyah makan hati, dia orang pun boleh dapat diskaun.

[Bud] I think it's the same lah. Kot. MB kat Metropoint tu takde mi kari ke?

[Pinky] hahaha... akak manager tu tau profession Josh lah. Dia bagi card tu sebab Josh regular customer bukan sebab Josh nampak macam student. hehe

Faisal Admar said...

Wah dapat diskaun... leh lanje lah? Kekeke

Akak Marrybrown Shah Alam said...

Hi Josh..

Thanks for your comments on the mee Kari. Nanti akak improvise sikit. Tapi jgn lupa datang try lagi ek..!

I enjoy reading your blog (esp. about my outlet lol...!)

[danial][ma] said...

hej! Josh...can you ask the akak marry brown whether I entitle to get the card too...hehehe...

Josh said...

[Faisal] Hi bro. Boleh je Josh belanja. Mai ler Shah Alam.

[Akak Marrybrown] Hello kak. Thanks for dropping by. Josh meman suka MB, and would love to see improvements at MB. Sure Josh akan datang cuba lagi.

[Danial] Aiyo... kat UK maner ada Marrybrown.

Ad said...

ni dah boleh kalahkan duta Marrybrown nie.....

mintak discaunt tu sekeping leh?ekeekekkeke

azizi said...

josh,
kalau ada pertandingan realiti cik marry koko (marrybrown), josh boleh masuk la kan -
who knows one day, your face will be one of the their advert icons. :-)

budleee said...

heh heh

bukan josh memang jadi model iklan ka

i still have the brochure with josh punye muka :D

[danial][ma] said...

hej! josh...can also ma...over here got Gordon Brown...the brother of Marry Brown...hehehehehe...

mazddaud said...

hmmm, makanan di Marry Brown ada banyak pilihan juga ye....

pernah cuba "Nasi Marry" sekali dulu... since masa tu ada Marry Brown di UUM...tak tau la still wujud ke tak....and the taste boleh tahan sedap....

josh, sometimes come to McD pula...especially my place (di Penang la...:))sure i will belanja you...:)

shahril aley said...

huyooo mesti lepas ni ramai pergi MB shah alam dengan josh
boleh dapat discount 10% tu
abis la josh jadi rebutan
hehehe.....

semalam makan mee kari tu kat MB South City Plaza tapi macam banyak minyak la. servis kat sana tak bagus la....

Chen said...

i can send u my house address so that u can post one of them discound cards over!

shah said...

tumpang tanya....kat mana marrybrown shah alam ni?

Josh said...

[ad] Eh, saya la duta MB. hehehe... Nak discount card tu? boleh je. ambik ler Josh punya.

[azizi] hahaha... tanak lah, nak glamer giler Josh nanti. hahahaha

[Bud] yup.. simpan brochure tu elok elok tau. hehehe

[Danial] aiyo... Gordon and Marry always fight lah. takleh, takleh.

[Maz] janji tu, nanti kalo Josh gi Penang sure gi cari Maz, semata-mata nak dapat diskaun. hahahha

[Aley] Josh jadi rebutan? takutt.... hahaha
Erm.. mi kari tu memang oily sikit, Nanti diaorang akan improvekan kot. Still prefer their fried chicken.

[Chen] sure, i can send u alot if u want. But the card only valid at Shah Alam ya.

[Shah] hi Shah, MB tu kat seksyen 7, sama bangunan ngan Bintang supermarket.

PUTUBAMBU said...

wow... mee kari..sedapnya..!
fish & chips..sedapnya..!
fried chicken..sedapnya..!

Josh..belanja gua josh.. hehehe..

Kembara Musafir said...

huaaa...!! MB kat Mesia memang happening laaa... Duta dia pulak memang actif promote products... bukan cam kat Dubai... balik Dubai nanti kena pegi check them out again ler if they have introduced anything new...

Josh said...

[Putu] mali mali, wa belanja. bila mau mali?

[kingkong] Kingkong jadi ler duta MB kat situ, sure ramai gi makan! kalo ada menu yg special kat situ kingkong kongsi sikit ye.