Friday, July 11, 2008

Blogging From Pak Li

I'm gonna have a busy day today. So making full use of my breakfast would be a good idea. I brought along my iBook and blogged at Pak Li. I ordered mee goreng mamak and the 50cents white offee.


Lot's of paper work today. Am preparing for my traveling for the next two weeks. Will be visiting and evaluating students at Ipoh and Bintulu. And since i'm also the marketing coordinator, i got to deal with the marketing matters too. Documents on my table are piling up.

Will be going to UKM Bangi with Kak Lin and meet up with Dr. Ain-ain for lunch today. Dr. Ain-ain is eager to have gossip updates from us. A meeting with my research collaborator thereafter.

By the way, one of the burung kakak tua in the previous entry had started blogging recently. Kepada sesiapa yang minat nak tau siapakah burung kakak tua yang saya maksudkan tu, pergi lah burung kakak tua punya blog. You can find photos of both burung kakak tua. Teka mana burung A dan mana burung B.

13 comments:

nazzman ibrahim said...

josh ada hadiah tak kalau dapat teka yang mana satu kakak tua A OR B??

Beruang Madu said...

Hah ni pengaruh dari Josh lah ni... sama jer semua blogging biar dapat diskaun 10% kan... hahahaha... bestnya ada gadget2 tu semua kan... tapi abg bear malas nak bawak semua semua tu ke sana ke mari... bawak mata ngan hp jer.. kalau lah hp abang tu leh macam laptop ngan kamera kan... ont he spot abang online seumur hidup

[danial][ma] said...

hej! josh...whoaahhh...mobile blogging...hehehehe...and ask abg.bear to buy iPhone or MacBook...so he can blog virtually anywhere...

[danial][ma] said...

hej! josh...that fried mee looks so greasy...haiyoh...

axim said...

yang mana satu ekk kakak tua A dan kakak tua B..Konpius..konpius..haha

Yup,that fried mee looks so greasy!!dont they??

Inah said...

yep..nak menambah jugak..that fried mee looks greasy..muahahahah (bagi josh rasa guilty :P)

Josh said...

[Nazz] Nak hadiah? Kalo Nazz dapat teka, nanti Josh mintak diaorang beli hadiah dari UK, nak? Teka la, teka la.

[beruang madu] fuyooo..boleh je bang. Beli lah iPhone. Kan Danial?? Josh bawak laptop je sebenarnyer, sebab kat Pak Li tu ada WiFi, free.

[Danial] No mobile blogging la, Pak Li memang ada WiFi. I don't have enough money to buy the mobile modem.
The noodle greasy? yuh, very greasy, I LIKE, nak tambahkan berat badan. Boleh?

[Axim] Memang greasy... Josh x habis makan pun..

[Inah] Minah niiii.....x guilty pon. Kan Abg Bear selalu galakkan Josh untuk tambahkan berat badan. So Josh sekarang jadi budak baik, dengar nasihat abg bear. ;-P

syukur said...

PAK LI....Now i've got it rite...Macam nama Pak Ali... Amboi macam dah jadi duta restoran tu pulak yer...pergi ke Putrajaya hari Sabtu ambil gambar dengan Shah dan BM ???

Josh said...

[syukur] Yup, it's Pak Li. Kita selalu breakfast kat sini. Very convenient and comfortable place.
Aik? Shah ngan BM gi putrajaya sabtu ni? tak tau pulak, diaorang x ajak.

shahril aley said...

josh makan sorg je, kesian plak
burung kakak tua nanti balik
ade la teman tu
rasanya kisah burung kakak tua A ialah puan tod2 kan. betoi tak?
kisah B plak puan sue2....
kalau betoi sila bagi hadiah
hahaha lawak saja :)

Josh said...

[Shahril] E'eh, pandai lah Aley nih, nanti Josh suruh diaorang belikan buah tangan. hahaha.

shahril aley said...

ni betoi2 ke memain je
nanti aley tuntut sampai ke u****l tu kang
hahahaha....

jap ni peraduan ke ape?

Josh said...

[Aley] betul ler jawapan Aley tu. Pandai! Nak tuntut hadiah datang je. Kita gi Asiari nak?