Wednesday, July 2, 2008

Farewell Lunch with Research Assistants

My research project was officially ended two days ago. No extension was allowed even though there's still 42K left. With no choice, I had to terminate the contract of my two research assistants.

To show my appreciation for their hard work and commitment in the research, I gave them a lunch treat before they leave. I invited Kak Lin, Jaja and Kimie along. Asiari Restaurant was our choice.



These are some of the food we'd ordered: Seafood noodle (just ok), ayam percik with butter rice (the gravy was abit too sweet), hue-style beef noodle (quite good), beef vermicelli (the beef was tender), fried beef slices with chinese celery (one of my favourite).



This particular starter is very nice. Spring roll with mango.

Kak Lin posing ayu.

To Rathna and Fuzah thanks for your help and your commitment to the project. I'd tried my best to extend the research for another 6 months but I'm sorry it had not been approved. All the best to both of you.

14 comments:

Anonymous said...

Josh,Terpaksa kita terima hakikat.JPA dah keluar circular jwtn kosong tak kan di isi seketika.Jwtn kontrak dan khidmat singkat tidak akan diperbaharui.Kpd para brudder and sister out there.Dont give up.Ikhtiar terus ikhtiar.Believe in God.Setiap insan kan dah tercatat rezeki nya sejak di Loh Mahfuz. Priyono

Josh said...

[Priyono] Thanks for your feed back. josh x tau pun perkara nih.
However, RA yang Josh maksudkan adalah yg di bawah kuasa researchers. Ia boleh disambung dengan persetujuan Ketua unit sahaja. Boleh ketua tu x nak bagi, tanpa alasan.

Cek Red said...

josh

how come, u eat here and there, meet my 2 neighbours

meet this fella that fella

but u never drive down to klcc to meet Cek Red?

why y yy?

:(

azizi said...

josh, naj jd RA josh jugaklah mcm ni .. (tp bila nak pegi makan je lah kan)...
* pretty sad to have those typical mindsets who are keeping on governing our mind. I can say, (we) ~ if you cage the beast, the beast will get angry ~ in this case, we are the beast .. a nice, humble and hardworking beast.. (in my case - beast yg kuat makan sama) :-)
~ i hate those scenarios (stupid mindset people)

Josh said...

[cek red] Ya ampuuuun Cek Red. Bukannya tanak jumpe Cek Red, tapi masanya belum sampai... (aiyo.. alasan apa ntah).. Kalo ada peluang memang nak jumpe ngan Cek Red pun. Kalo area KLCC tu memang jarang sekali gi situ, sekali setahun kot, kalo ada seminar lah. Nanti Josh mintak your 2 neighbours arrangekan satu dinner. Ok?

[azizi] Waa... makan-makan beast... pesal tak gemuk-gemuk pun??

Yuh, I really dislike this kind of situation...

syukur said...

you are definitely a good boss.. know how to treat people working hard under you ... bravo...

Josh said...

[syukur] Thanks. Oh, they deserve it!

Inah said...

nak keje under josh gak la :)..anyway..teruknya depa buat mcm tu..mmm..i guess ukm will experience the same thing :(

Chen said...

so when can i meet ya? heehee

Puan A said...

hmmm..bestnyer asiari..mango neyr yummy
sian fuzah & ratna
mbe lps ni josh dpt grant lg byk ker

Beruang Madu said...

Best yer tempat makan tu?? kalau best nanti bila bulan terang Abg Bear akan ke sana carik madu... mesti sedap makan kat situ...

PUTUBAMBU said...

Josh.. nanti kita keluar lunch ke.. dinner sama2 ke.. ngan bloggers2 kat kl ni nak?

mak red, bang bear.. syuk.. dr. shah.. Josh.. putu.. hehehe..
org lain nak join pun boleh gak...

ainmuttaqin said...

kesian ur RAs..josh apply for new project lah..apply milion2 so this person tak bole kacau u lagi coz this is your very own project..bole join me and mak mah too..come let's join us..

Josh said...

[Inah] Josh nih kaki buli tau, berani ke kerja ngan Josh?? kih kih kih...

[Chen] Anytime! come to KL again?

[Puan A] memang tengah nak mintak grant baru ler nih, nak park grant tu kat tempat lain pulak. Memang kesian diaorang. Rathna tengah buat master pulak tu...

[Beruang madu] Memang best bang. Environment yang begitu chanteek sekali. Cuma sesetengah masakan dia tu manis.... Kalo abg nak datang, bagitau Josh ye.

[Putu] Nak! nak! nak! Si Cek Red tu dah merajuk sebab Josh x ajak dia... kesiaaann dia.

[Ain] Kalo kat situ ada tempat kosong nak jugak gi situ. Rindu kat Mak Mah...