Sunday, April 20, 2008

The Place That I Frequent Nowaday

This is the place where I frequent lately.


By hook or by crook, I'd paid the membership for a year. I'll have to adjust my time and even my lifestyle, so that I can fully utilise the money I'd paid. For the sake of health.

21 comments:

[danial][ma] said...

hej! whoah, going to gym huh...

Beruang Madu said...

gym... gym mana tu?? gym mana?? berapa harga..?? abang nak stop lah gym abang tu... jauh leceh nak pegi... tiap kali nak pegi bercinta sakan... tapi tak decide lagi

:: NbC :: said...

wahhhh welcome 2 the club.. hehehe

pssst abg Bear, dtg gym sini je lah abg.. hahaha

Josh said...

[danial] aiyaa.. just to keep healthy maa..

[Beruang madu] Yang tak jauh ngan rumah Josh tu. abg nak join? jom! jom! x mahal sangat.

[pinky] aik? pinky join gym jugak ke? ke gym kat uni?

[dania][ma] said...

hej! hehehehehe...soon six-pack, so no more join kelab boncit...hehehehe...

[danial][ma] said...

hej! ooooppppsss...one pack club...

:: NbC :: said...

yea Josh.. join gak..
di Msia pon gi 4 hari/week

Beruang Madu said...

yerlah Josh, tak mahal tak mahal... tu berapa yer?? yang hari tu kita cakap cakap tu yer, yg kita nampak tu yer.. berapa dia punya monthly fees? nanti abang congak2 dia punya tol, parking (parking free ker) dan sebagainya...

YAZrIE said...

JOSH: hehehe..nnt josh jadi mcm bear type...heheheh...kecik comel tapi berketul-ketul...

budleee said...

hmm gym tuu

"student" price lagi mahal dari gold price..

uek.. gym yg biased kpd mereka yg takde credit card.

Shah said...

Kita dah malas dah nak gi gym lawa-lawa ni - pegi gym kat ruang tamu rumah aje lah lagi puas hati. Tak larat nak angkat dumbell boleh angkat Merry, Mira & Kris....

Josh said...

[danial] Aiya, no six pack for me lah, still loyal to the Kelab Bulat u know. hahaha.

[pinky] Fuyoo.... berketul-ketul ke pinky ni??

[beruang madu] Yup, yang tu bang. Free parking. Tol dari rumah abg (pergi balik) lebih kurang RM4 kalo ikut highway cheras. I'll inform abg the details kat email.

[yazrie] ntah-ntah jadi badak. hahhaa

[Bud] sabar Bud, sabar.. kat UPM kan ada yg free utk student.

[Shah] Aik? dah malas dah? Angkat Merry, Mira ngan Kris tu macam exercise jari je tu. Sian diaorang kena squeeze.

Inah said...

hahhaha..gelak tgk komen dari shah..inah pun join gym..kat menara maxis..x de la best sgt..bro join mana ye?

:: NbC :: said...

kelakar le komen Shah.. setakat nak angkat kekucing tu, 2 jari pon boleh.. ketul2 kt jari je lah.. silap2 kena ngap jari tu ngan kekucing tu.. hahahaaa

Josh, x ketul2 - tammo le ketul2 mcm lelaki.. just 2 keep myself fit & healthy..

Josh said...

[inah] takleh bagitau kat blog tempat tu. Kalo Josh bagitau, takut ramai peminat yang serbu tempat tu. Takuttt... hehehe..

[pinky] memang shah tu. Kalo angkat abg Bear baru ler exercise, kan?
I'm joining the gym just to be healthy too.

shahril aley said...

bagus & rajin benar pi gym. tak lama lagi badan boleh la berketul2 muscle tu. nanti body dah lawa boleh jadi model plak.

YAZrIE said...

JOSH:badakkk??? hehehehe... i panggil u Hippo Josh lah kalau mcm tu...heheheheh...*lareeeeekkk

Josh said...

[shahril] Tak berketul-ketul, satu ketul je, tu pun bentuk bulat. hehehe.. Erk? jadi model? tak layak, too short.

[yazrie] Nama Hippo tu dah ada orang ambik, kan Danial?
Ha, lari, jangan tak lari, sihat jugak kalo lari. hehe

YAZrIE said...

JOSH: oooooo..dh ader org amik eh nama tu...JoshPo la kalau mcm tu...heheheheh

Josh said...

[yazrie] ok je ngan JoshPo tu, jangan Josh Poyo dah.

YAZrIE said...

JOSHPO:hahahahahahahhahahahah..hmmm...Josh Poyo???? interesting one!