Thursday, April 3, 2008

Here To Stay

Confirmed! After 24 hours of voting, here's the verdict:

WITH : 24 votes
WITHOUT : 0 vote

So, the misai and janggut are here to stay, just as I expected.



Thanks for exercising your right, my friends. hahaha. Matilaaa macam PRU12.

16 comments:

[danial][ma] said...

hej! ooooppppsss...this is my vote, my postal vote really late to arrive, i vote without! hahahahahaha...the only one...hehehehehe

Inah said...

err..second gambar tu bahaya!! kalo terlepas kat ur studentt..sure x lena tidur punye..hahahahaha

:P

Josh said...

[danial] Helloo, vote close. Yang ni dah xleh kira. Vote next year ya. hehehe.

[inah] Gambar tu dah pernah keluar in my previous entry.

Beruang Madu said...

amboi... mentang2 lah orang kata misai janggut dia cantik... terus nak tunjuk bibir cantik dia lah... saja jer tau... toksah lah moncong 2 cam tu... harus org teringat2 jer

Josh said...

[beruang madu] hahaha... bukan show off bang, tapi atas permintaan ramai. hehehe..

Cantik ke bibir Josh?? ke seksi?? muncung-muncung tu adalah flying kiss untuk semua yang bagi sokongan.

budleee said...

rakyat telah memberi mandat kepada misai janggut utk meneruskan perjuagan, kerana misai janggut telah menang besar pada pilihan raya ini dengan menyapu bersih semua kerusi yg di pertandingkan

:D

Shah said...

Confirm ke tak de pengundi hantu...

Josh said...

[shah] erm... erm... ni kena tanya orang yang biasa buat lah, setahu Josh, takde. Adil dan saksama. hehe

Chen said...

oj my.. that second pic? u want to give me a kiss izzit? tq tq!

Josh said...

[chen] Pinky will be jealous lah. hahaha

Chen said...

shhh.. don't tell pinky ya! [wink wink]

YAZrIE said...

panjangnya muncunggggg!

Josh said...

[yazrie] panjang? hahahahaha... practice make perfect.

YAZrIE said...

Josh: Lenguh ok muncung i buat mcm tu..hehehehe

:: NbC :: said...

majuk + jealous = lambat komen.. hahahahaha

Josh said...

hahahahahaha.... pinky ni... kelakar..

Erm..... majuk sebab Chen-chen takde misai janggut? Ke jeles sebab Josh boleh muncong mulut lama-lama tapi chen-chen takleh??