Wednesday, March 5, 2008

Wallpapers of Port Dickson

These are some of the photos that I'd taken during my recent visit to PD. It's taken from my hotel room. Feel free to download. Just click the pics to enlarge and save them to your computer.




Ada banyak lagi, tapi taknak tunjuk semua, nak save space for my blogging.

4 comments:

awieworld said...

cantiknyer...foto biru tu cantik sangat... aku suka ler,... leh amik buat wallpaper kat toilet aku... heheh :P

good job..

Josh said...

[awie] ambik, ambik.

tsar said...

ni hao Josh! :)

eh, ni kat Corus kan? Tapi bila air pasang/surut, air tu yucky sket

(btw, dpt your link ni dari blog Shah & BeruangMadu. :))

Josh said...

[tsar] Ni hao. Welcome to my blog.
Yes it's corus. Memang yucky pun, tu ler sebab amik gambar pagi-pagi sebelum matahari naik, ataupun masa senja je. hehehe..