Friday, March 21, 2008

Dining at Bombay Palace Restaurant -- Me

Tak habis-habis dengan dining kat Bombay Palace Restaurant. Ye la, tempat dia menarik, pastu banyak gambar cantik-cantik yang kita nak share. Yang penting, ada lah dua, tiga mamat tu kata Josh hensem sangat malam tu, so harus lah Josh kongsi gambar-gambar Josh yang hensem tu... (perasan giler-giler). Kalo dah portrait Josh, mesti ler bukan Josh yang amik gambar tu kan.





I think i look flirtatious lah kat gambar #2 tu. Apa-apa pun, dari gambar-gambar pun dah tau Josh happy malam tu.

Oh ya, i got some gifts from Cambodia. Thanks to Abg Bear, Shah and Hairie. Terima kasih daun keladi.

12 comments:

Chen said...

hey, where's my cambodian gift?

bear, shah, yu huu.... got gift for me ah?

Josh said...

[chen] sudah habis stok wo. soli. hehehehe (pandai-pandai je tolong jawab).

MIM said...

Like I said in BM blog, the pics look AMAZING bro! ;-D

I like the pics of you holding the menu and the close up. Really looks good bro. Congratz for that. Keep snapping. And thank you for sharing with us bro. I, and I know many others out there really appreciate these photos. You guys got talent. ;-)

It's really an enjoyable experience looking at these pictures. ;-)

Josh said...

[mim] Thanks for the encouraging words bro. We'll keep up the good work and share more.

:: NbC :: said...

fuyoooooo, Mr Charming with dimples..
;-) sib baik dah tawin.. lallalallala

Josh said...

[pinky] hahaha... a'ah, nasib baik. Kalo tidak... kalo tidak... mmm... apa akan berlaku ek? hahaha

budleee said...

hikss we must higlight josh ni dah kawin,, sebab sah ramai tetiba nak no hp. nanti kesian josh kena tidor luar bersama spiderplant and bungna warna pink itueew hikkkkss :p

Josh said...

[Bud] hahahaha... betul tu Bud, kena highlight kan. Nanti susah Josh. hahaha

Beruang Madu said...

Korang lom jumpa Josh kan... kecil pemalu, cakapnya teratur satu2, tak macam kami berterabur abis... pas tu kalau dia senyum pun fotogenik, tak senyum pun fotogenik tapi jeles tengok baju dia... kena pulak tu... u mmg hensem Josh... pakai baju lain pun hensem!!

Josh said...

[beruang madu] ei... malunyer kena puji... (sipu-sipu malu). Ye ke hensem bang? Tu belum lagi nampak Josh yg x berbaju, lagi hensem. Lariiiiiii.

:: NbC :: said...

lari Josh lari.... hahahhahahaha

dimples tu yg mahal tu Josh.. ;-)

Josh said...

[pinky] Jom kita lari bersama, Pinky, hahahahaha.

Tenkiu-tenkiu. Thanks to my Mum and Dad for inheriting their 'asset' to me. And Thank God for creating me in such a way. hehe.