Friday, March 7, 2008

Drive-Thru Fold-over

Ramai yg cuti hari ni, or balik kampung. Kononnyer nak ngundi kat kampung, kononnyer la. So hari ni takde teman gi makan tengahari. Teringin nak makan fold-over McD. Tapi sampai kat situ, penuh satu restaurant. Ntah naper, sampai je hari Jumaat kat McD ni mesti penuh ngan orang. I decided to drive-thru je lah.

Dah lama x makan beef fold-over. I ordered a large set. Lapar lah. The McD outlet that I went to was very efficient in taking order and delivery of the food. It took me a mere 3 minutes, dari beratur, buat order, bayar, sehingga lah diaorang paskan makanan tu kat saya. Efficient, right?

Masuk ofis, kunci bilik. Makan sorang-sorang. Sedapnyerrrr fold-over tu.

Besok nak gi mengundi. I had the candidate in mind. I want some changes.

12 comments:

awieworld said...

la, awat tak ajak aku sekali...huhu.. :(

apapun, selamt mengundi...

Josh said...

[awie] maner ler tau awie ni kat maner. Jgn lupa gi mengundi tau Awie.

[danial][ma] said...

hej! happy voting to everybody...vote for change, vote for better future!

Josh said...

[danial] yup! definitely!

:: NbC :: said...

selamat mengundi Josh.. i tak ngundi (in fact x pernah ngundi pon - almaklumlah bwh umo.. :-P)

uwaaa Josh buat i tingat McD lah..

Shah said...

Huwaaa frust tak dapat mengundi - I want to see some changes too...

Josh said...

[pinky] bawah umo??? kesian pinky kecik-kecik dah kena gi luar negeri. Kesiaaaaaannn....

[shah] tu la, time nak mengundi ni lah Shah ada kerja yg penting kat luar negeri kan.. kesiaannnn.... ;-P

MIM said...

Eh eh, yummy nyer fold-over ittew...mintak2 when I come back to KL masih on the menu.

McD service really is good - FAST. They ols really 'Fast-Food'. :-) Even here in Dubai, it's fast too. Not as quick as in MY or SG but getting there.

Selamat Mengundi bro! ;-)

Chen said...

Mmm..... yummy, 700 calories mouth-watering goodness!

Ha ha! I just had a spicy beef foldover yesterday!

Josh said...

[mim] sure masih ada foldover tu. It's not the seasonal menu.

[chen] high calory pun high calory lah. As long as I can satisfy my crave. hehehe

wahdi said...

Hello there, u nampak my my lecturer from this angel in the last pic...

Josh said...

[wahdi] Hi Wahdi, welcome to my blog. Ye ke macam lecturer u? my Brother kot. hehehe