Friday, March 14, 2008

Bintang Side Walk Cafe Again (yes, again)

It's Puan Sue-sue's decision. Bintang Side Walk Cafe we went. We didn't ban the cafe as they still many good food. Plus their excellent service, clean environment and air condition. Disclaimer: I'm not promoting this cafe, nor I receive any commission for these encouraging words. I'm just sharing my thought.

Kalo makanan tu tak sedap, kita comment (x kutuk tau), kalo sedap, kita puji ler. Like this morning. Below are the food we ordered. First, Our drinks. I ordered white coffee, very aromatic.

Suw-suw's chicken porridge. Very nice but not recommended when you're in a hurry, it's too hot to gulp spoonful by spoonful.

The mee bandung muar I'd ordered. Very tasty, with rich 'seafood taste'. I like the big square bowl they used.


The rest ordered either roti kosong, roti telor or roti bakar. U can tell they like it by judging their facial expression while eating. Mulut buka besaaar sangat bila makan.

One thing worth mention. They used magnetic card to identify our order when we pay at the counter. This cafe is basically paperless. Hmm.... same theme as my blog.


See, Putera Rizal, we don't alway complant only ya. hehehe.

6 comments:

Beruang Madu said...

Uihhh... bestnya makan makan kat situ... ada mee bandung... sedapnya tapi tu lah ramai kata mee banyak asid borik.. tak bagus.. nak tukar pada kue teaw sedap tak gaknya... kalau tak sedap jugak, mintak amik mangkuk dia jer lah...boleh??

Josh said...

[Beruang madu] Boleh bang, RM12. Bayar dulu. hehehehe.. Memang selesa la makan kat situ. Banyak pilihan lagi.

budleee said...

hmm menarik konsep tuu :)

boleh pegi lepas ni :D

Josh said...

[bud] Yup, memang menarik. Kalo nak saya tunjuk jalan, jangan malu-malu ye.

MIM said...

Uuuu...aromatic white coffee. That's interesting. :-)

The mee bandong reminded me of mee rebus lah. OMG, I'm so merindu-ing mee rebus right nowww...! Tulah, balik that time tak ingat nak makan. Me loike the square bowl oso...! ;-) Cool! (peace sign, both hands...)

Give me all the roti, I will eat. Prata kosong 1, prata telur satu, roti bakar only in MY sedap, kat SG I tak pernah jumpa yg sedap.

Lastly, I like concept claypot ittew. Cool part 2 for me. ;-)

Josh said...

[mim] of course ler coffee tu takleh setanding starbucks ke coffee beans ke, but hey, it's only RM1.80 ya.

Tu ler, masa benda tu melambak-lambak kita pulak tak mengharigai, bila dah takde, rindu pulak kita kan?

Balik sini nanti makan ler puas-puas ye.