Monday, March 24, 2008

Sunday Afternoon -- Rainy

Sunday afternoon. Raining. Wife just came back from oversea. She bought lots and lots of stuff, Including almost RM700 of DVDs. No, not the movies or what so ever, but documentaries like National Geographics, Discovery, etc. She bought them because I like them. Sayang dia.

I'd been working on my paperwork too long until i got a bit heavy headed. To relax my eyes from the computer screen, I turned to my green garden, equipped with my camera. These are what I can offer.





Taking photos while raining is a difficult task. It's not bright enough to used small aperture and high shutter speed, thus unable to capture the rain droplets falling. Saya akan berusaha lagi lain kali, trying out new things.

8 comments:

Beruang Madu said...

Tapi yg tu pun dan menenangkan Josh... gambar tu cantik2 tau... tak sesia Josh pandai amik gamba, kalau abng lah dah jadi ulat dah mende tu

:: NbC :: said...

Josh, tu jasmine ke..? wah sure wangi garden Josh ni...

cantik2 lah gambar ni.. (kelkar baca komen abg bear jadik ulat)

pinky tatut ulat le.. eiiii geli..

Josh said...

[beruang madu] terima kasih bang. Pandai abg puji (boleh?).
jadi ulat? pesal?

[pinky] it's not jasmine pinky, tapi mirip jasmin rupanyer. xde bau pun. Tapi sekarang garden Josh memang wangi, bunga lidah jin tu memang fragrant betul!

Takut ulat?? jeng-jeng... jom kita gi makan ulat kat Cambodia pulak. hehehehe.

:: NbC :: said...

eiiii jgnkan nak amkan Josh, tgk pun geli... ritu ada iklan NTV7 agaknye ada ulat, pastu jadik butterfly - leh terjerit2.. hahahhaa

Shah said...

Pics like these make me wanna move to a landed property and plant all sorts of flowers so that can spend all day photographing them too :-)

Inah said...

great pics..but tadi masa balik..caught in heavy rain with lightning

wondering..have u snap any pics of lightning? :D

wahdi said...

Fantastic!! luv the last pic soo much!

Josh said...

[pinky] Aik, tengok kat TV pun boleh jerit-jerit?? biar betul! Ok, ok, kita gi tengok butterfly je lah, taknak ulat.

[Shah] O, ada rumah baru yg kosong lagi kat taman josh ni. Mai pindah sini, hehehe.. Yes, a garden in a house do make differences.

[inah] Aiyo, gambar lightning tu memang mencabar, one have to wait for the right moment to snap. Kekadang tu kena tunggu berjam-jam setiap kali hujan, and my current DSLR is not powerful enought to get the shot.

[wahdi] tenkiu-tenkiu, just inform me if u want the HiRes version. Erm.. naper ek selalu suka yang laaaast je?? ;-P