Wednesday, December 5, 2007

Pelik Betul!

I felt better this morning. Working today, terpaksa sebenarnyer. I got to submit a few papers. To my blog readers, thanks for your concern and prayer.

Masuk tandas ofis, ni yang saya jumpe.


Pelik, pelik. Kali ni mamat tu 'tukar' strategi pulak. Disebabkan blog Josh yang lepas tu menjadi sebutan kat ofis, mungkin mamat ni 'terdengar' apa yang dibincangkan. Kali ni dia letak bawah sinki, as if it's different from last time. He put it on top last time.


The thing is, orang yang buat menda ni tak faham-faham ke maksud orang? Many got shocked that someone actually soak, wash and dry his socks in the OFFICE toilet. For God sake, why can't he do this domestic thing at HOME? Hiding the socks under the sink does not make any difference. It's still in the office toilet. Pelik betul orang ni. I really, really, really want to know who did this.

Dear readers, any comment?

6 comments:

Beruang Madu said...

mak aii... diaorang ni tak faham kena sindir Josh..tak faham kena perli jadi apa kata u buat satu memo atau sign board kat situ... kalau tak terus jer bagi dalam meeting..sekali sakit tapi sekejap lepas tu lupa lah...

Josh said...

[Beruang madu] hm.... mungkin saya akan buat camtu.. kalo dia tak sedar-sedar lagi lepas entry ni.

Red Mummy said...

aku pun nak gak tau sapa org ni josh....

aritu atas sinki, ni bawah lak.

dia buat apa ngan sock dia? dia naik motor pi keje and basah kena air so dia basuh bg kering bagai kan?

muskil lak aku

ko x kan x dpt tangkap orgnya lagi?

Josh said...

[Cek Red] Ntah ler dia buat ape ngan sock dia. Sekali jemur bukan sepasang dua, kadang-kadang 3 or 4 pasang. Naik motor? that's a good clue to narrow down. hm....

Belum dapat tangkap. Melainkan satu hari josh sorok kat toilet. nanti orang kata " aiyaa.. ini lokter ahh, manyak gila..." mampus aku.

kok@un said...

strategi baru... pandai jugak.
aiya... Josh, Seekers team tu tak sampai-sampai lagi ker?

Josh said...

[kok@un] citer ni tak cukup suspen. Team seekers taknak datang.