Saturday, December 29, 2007

Balik kampung

Josh kat kampung sekarang. Walaupun ada internet access, Josh jarang update. Nak spend time ngan keluarga. This time round is REAL holiday. Cuti rehat. So kat kampung reeeehat je tiap-tiap hari. hehehe. Will update blog whenever I'm free.

Dad's ochard is fruiting. Banyak buah. Mum's garden is blooming. Banyak bunga. Sibuk ler Josh yg demam photography ni. Mak pun geleng kepala je tengok anak bongsunyer sibuk ngan kamera tu.

6 comments:

Beruang Madu said...

Balik kampung!!! kampung kat mana?? ada buah buahan?? bestnya... bagi gamba bagi gamba... kalau boleh bagi buah sekali pun bagus

otaiBear said...

Josh.. Merry Christmas and a HAPPY NEW YEAR 2008.

Josh said...

[Beruang madu] Kampung jauh Pak, susah mau bawak buah Pak. Erm... balik kampung kena naik belon. Sik dapat bawa buah baah.

[Otaibear] Tenkiu-tenkiu. Tapi tak aci u belanja Honey Bear ngan Shah, tak belanja saya pun.

Shah said...

Happy New Year Josh. Jangan lupa bawa balik durian sebijik nanti. Ada orang tu dah mengidam nak makan durian tapi aku malas nak gi beli...

Josh said...

[shah] balik kampung kena baik 'belon', durian tu takleh dibawa naik 'belon' tu. Erm.. Hantar dia balik kampung Cute Panda, kan ada durian kat situ.. hehehe..

Beruang Madu said...

Shah - memang dia tau!!!.. suruh tlg belikan kat BTR pun tak larat... tapi takper...nanti kalau aku mengidam sangat, aku ajak jer balik Penang, durian balik pulau memang power giler rasa dia dan gagal membuatkan aku demam tau... jom semua ke Penang...