Friday, December 14, 2007

Ms Sengat is now Mdm Sengat

Ms. Senget yang selalu senget-senget tu dah kini dikenali sebagai Mdm Senget. Minggu lepas dah kawin daaaa...

Pagi ni dia masuk bilik saya, bagi hadiah kawin yang cantik ni... Thanks Mdm Senget.


Dia komplen saya tak gi majlis kawin dia (agak jauh jugak tu). Sorry, kebetulan masa tu saya kat Singapore. Apa-apa pun I wish Mdm Senget ngan Mr. M.S. bahagia sampai akhir hayat and a blessed marriage.

2 comments:

[danial][ma] said...

congrats to Mdm.Senget and Mr.M.S (this one mister mat senget????)....hehehehehehe...no gift for me huh mdm.senget?

Josh said...

[danial] Mdm Senget bagi saya dua set tau. Ok lah, I'll give u one set lah. Kan, Mdm. senget? Erm... Mister Mat Senget? ye kot.