Monday, December 3, 2007

Diarrhea, kesian saya

Dah ler hari ni banyak kerja yang tak siap-siap lagi, kena diarrhea lepas breakfast pulak. Bengang saya. Disebabkan kena diarrhea kat ofis, terpaksa la 'bertapa' kat bilik satu hari sehingga habis ofis hour. Takkan nak Dr. A ngan Datin ikut saya balik, diaorang kan car pool ngan saya setiap hari. Mintak Pn. Tod ambikkan ubat cirit dari klinik. Tak larat saya nak gi klinik, takut tak sempat sampai klinik dah tercangkung tepi longkang buat 'sesuatu'. Puan Su-lala ngan Datin offer 100plus. Thanks.

Dah tak larat nak bawak kete masa nak balik rumah. Saya mintak ibu supir a.k.a. Datin tolong bawakkan.
"Aiyooo.... mau terkeluar yang kat perut saya ni bila dengar permintaan tu (Datin tengah buyung ok)"
Datin tak pernah bawak keta saya yg besar ni.

Akhirnye sampai rumah jugak. Trima kasih Datin.

No comments: