Wednesday, December 26, 2007

Busy Christmas

Amik cuti 6 hari bukannyer boleh rehat pun. Sibukkkk teramat sangat. Tapi Christmas tahun ni memang best, sibuk tapi bermakna. My brother and another old friend (pompuan) came over and stayed with us for few days. Lot's of activities, caroling, shopping, makaning, celebrating, makaning, rehersing, makaning again....

Takde masa nak update bebanyak. len kali je lah, tu pun kalo ada masa. Hujung minggu sampai tahun depan (waa...macam lama sangat) will be busy. Sorry ye kalo Josh jarang update blog ni.

Ni je gambar yang sempat upload kali ni. Banyak sangat gambar yang Josh ambik, sampi bini pun dah kata saya ni dah demam gambar.



Nota kaki: Perasan tak reflection josh kat bola hiasan tu? I laik, I laik.

6 comments:

Beruang Madu said...

hai Josh..punyalah banyak gamba..3 ni jer ko masukkan kat blog..dan gamba cinonet tu jer gambar ko?? Alahai..mana gambar lain, makanan ker, orang ker... dan.. kat bola tu macam tengah bogel jer... tak jelas lah... iyelah macam bogel lah... apa lah josh ni!!!

Josh said...

[beruang madu] aiyoo... sabar bang, sabar... nanti Josh free, Josh letak banyak-banyak. K?

:: NBC :: said...

haaa Josh, sekali abg bear marah... kena menuntut ngan dia tu.. ;-) btw, slm perkenalan, we r in the same 'world'....

Josh said...

Hi Pinky. Salam perkenalan. Thanks for reading my blog. Kenal Pinky dari blog abg bear ngan Shah.
Ye ke... Pinky pernah kena marah kat abg bear ni ke?

:: NBC :: said...

hi Josh, eh tak pernah kena marah.. abg bear ok je sporting abis..yup, i'm their blog reader, kenal Josh pun dr blog diorg... fyi, i'm academician too, on my study leave..

Josh said...

[pinky] ye ke? bestnyerr. kat NZ ke? fuyoooo....