Thursday, January 10, 2008

Rainy Afternoon.


Josh says:
"It's raining outside, very heavily. And I can't on my computer, I cannot finish up my work..... I'll go for a nap."

Update on 12 Jan 2008: This video is no longer available. Youtube automatically removed the video without informing me. And I did not keep the original clip, therefore unable to reload it. Sorry.

Update on 13 jan 2008: I checked my account and found out that the they'd changed the code for the link. Hope this clip is ok by now.

8 comments:

Shah said...

Video ni tak leh main pun.

Beruang Madu said...

haah lah Josh..takleh main!!

:: NBC :: said...

yup.. not available lah video ni
(cepat Josh, ramai peminat nak nengok ni) hehhee

Josh said...

[Shah], [Beruang Madu], [Pinky]
Aik? Josh load video tu sebelah evening. Pastu malam2 Josh check, ok je. But pagi ni Josh takleh cek sebab my institution block youtube. Kena check lepas balik kerja ler maksudnyer.

Takde mende yg menarik. Cuma video Josh bercakap je. Tak sampai 10 second pun. hehehe.

:: NBC :: said...

x pe Josh, kejap pun x pe.. nak nengok org paling kuat bercakap ckp.. ;-)

Josh said...

[pinky] hahaha...... tu pandai membebel namanyer. hahaha...

Beruang Madu said...

Josh... anak sedara abg beritahu yg education tu kat KLCC bukannya kat mid valley. Josh cakap ada kat mid valley... mana satu nih??

Josh said...

Ooopss... silap. Kat KLCC la bang. Sebab Josh involve jugak yang kat Mid Valley tu.
Mai ler KLCC Sabtu ni.