Saturday, January 26, 2008

A Parcel from UK

Jangan ingat Beruang Madu je yang selalu terima hadiah, Josh pun ada tau. Dapat parcel dari UK. Masa posmen hantar ke rumah kita, takde orang kat rumah sebab waktu kerja. So Josh kena gi amik kat Cawangan Serahan Mel dekat rumah Josh hari ni. Tak pernah gi tempat tu. Dan ni kali pertama Josh masuk tempat orang-orang pejabat pos susun mel untuk dihantar oleh posmen. Frankly, that place is the most non-customer friendly place I'd ever been to. Dah ler sampai tempat tu takde sign board, kena cari dari bangungan ke bangunan, pintu ke pintu. Ish...... Tiga orang Josh kena tanya baru dapat tempat yang betul. Nasib baik abg yang jaga parcel tu friendly sangat dan peramah. Sejuk hati Josh.


Bawak balik terus bukak. Rupa-rupa kawan baik Josh kat UK tu belikan Josh kasut Clark yang berlubang-lubang. He knows that i like this type of shoes as feet need aeration. Dia bagi anak patung bear kat my wife. She loved it! The parcel came with a short note with brief explanations of the items inside.


I put on the shoes. They fitted perfectly. I love it! I love it! My feet felt so windy, hehehe..

These are the items in the parcel. Tiga items untuk Josh, satu je untuk wife (she got jeles, hehe)

Ni dia kasut clark tu kat kaki Josh. Ada cantik?


Now I got two pairs of Clark. Seronoknyerrr.....

Note to D: Thanks D. Wife will bake some cookies for u, and I'll send some more goodies.

11 comments:

[danial][ma] said...

hej! josh..glad that it fit you...sorry for very late to post it to you...so lazy because of winter...not cold just lazy to go out from my cosy room...hehehehehe...enjoy the cds too...

:: NbC :: said...

i tot CNY org dpt ang pow je, ni dapat kasut Clark lg.. ;-)

Josh said...

[danial] I love the cds cause Josh sings very well. hehehehe..

[pinky] Ni bukan utk CNY, tapi boleh kira 'ang pow' gak. seronok. hehehe.. Ni ang pow UK, diaorang x bagi duit, bagi Clark je.

[danial][ma] said...

hej!
[josh]...i think josh groban....hehehehehe...not the other josh ;) ...where's my angpow? i'm still single!

Josh said...

[danial] angpow for people below 18. My standard. hehehehe..

:: NbC :: said...

yeah... i'm single and i'm 17..! sweet 17... ;-) hahahha

Red Mummy said...

wah gaya sudah ada

dah cam blog kasut mak merah

Josh said...

[pinky] O, layak tu! mai rumah Josh, nanti Josh bagi angpow.

[cek red] Dah ada orang ajar camner amik gambar kasut kan.

Beruang Madu said...

Joshhhhh... ini mau tunjuk kasut baru ker nak tujuk bulu kaki tu.... sama seksi jugak macam abang punya jer...

Josh sama lah macm Shah.. suka kasu lubang lubang... seluruh Jogja kami pegi nak carik kasut lubang2 kat sana... kat KL tak ada katanya...

[danial][ma] said...

hej! beruang madu, i can be the supplier for shoes with holes...hehehehe...

Josh said...

[beruang madu] Erm... dah alang-alang amik gambar kasut, tayang le sekali bulu kaki seksi tu. Tapi takleh lawan la ngan abg. hehe
Betul, Kat Mesia ni memang payah nak cari. Yang ada tu tak cantik. Yang cantik tu x berlubang. susah, susah. Sib baik Danial tolong belikan.

[Danial] wa... jadi supplier pulak.