Saturday, January 5, 2008

More Photos From Mum's Garden

I'm not gonna feature more flowers this time. I took some photos of moss on a rotting tree trunk, some climbing herbaceous plants, small wild orchid plant on a tree trunk, and fern leaf. They might be unsightly sometimes, but to my eyes, there're just beautiful. God is creative you know.





If I own a better DSLR with faster focus and better lenses, I would go for portrait too.

6 comments:

:: NBC :: said...

i like ur last pic - the fern - sini negeri fern, but susah bebeno nak jumpa fern, silver fern buat souvenir tu byk lah...

Beruang Madu said...

wah..ini gambar yg lain sikit Josh.. biasanya orang tak kisah mende mende nih tapi u jadikan semua nampak cantik...like it very much

Josh said...

[pinky] iye ke susah jumpa, ke pinky tak masuk hutan diaorang? hehehe.... takpe, Mesia lebih kaya ngan fern.

[Beruang madu] Tenkiu bang. Support dan encouragement abg tu bermakna untuk Josh, Josh akan terus berusah!

awieworld said...

mmg cantik la josh...aku suka...nk berguru ngan ko boleh?..kiranya ko jadi MurahGuru aku la...:)

Shah said...

Kamera baru je beli takkan dah berangan nak upgrade dah kot?

Josh said...

[awie] boleh je. erm, bukan MurahGuru, FreeGuru.

[shah] Apa salahnyer? Awie boleh tuntut ilmu ngan Shah gak. Two guru in one stone, boleh?