Thursday, February 7, 2008

Tagged by Awie

Awie tagged me.
Here're the rules:
1. Link to your tagger and post these rules.
2. List eight (8) random facts about yourself.

There you go:

1. I'm a naturalist at heart. Love the nature, love activities related or close to nature. Camping, hiking, snorkeling to name a few.
2. I love photography and art. Believe it or not, flower arrangement is one of my hobby.
3. I watch only comedy and action movies. A definite NO for horror movies and sad movies.
4. I love and collect animation movies. At the age near 40, animated movies and cartoons still excites me. Last animation watched: Ratatouie.
5. I can befriend with anyone, but selective in having them as closer friends. My choice of friends are those with no attitude, non-hypocrite, without hidden agenda.
6. I'm actively involved in church and church related activities.
7. I consider myself humurous. I love to joke around and enjoy the company of the like-minded.
8. I love swimming and play tennis.

9 comments:

Shah said...

Bagi aku statement yang paling buat aku terkejut - "At the age near 40..."

Kau ni sama aje cam Abg Beruang kan muka tetap maintain muda aje... Apa la petua korang kan...

Josh said...

[Shah] Tu genetic Shah, my mum and dad are in their 70's and 80's, but people thought they're in their 50's. Lagi-lagi lah Josh ni ngan baby face.
So, petuanyer, get yourself young looking mum and dad. hehehe.

Thanks for the compliment!

awieworld said...

uhhh..u minat anime ek?...haha.. sama la plak. cuma tak cakap jer sbb byk sangat, lebih dari 8. dah syarat gitu.

u mmg nampak 'muda'...muda dan muda...sbb suka bergelak, tu petuanya, rasa i la. tp favo movie citer komedi dan action, sama la macam aku. citer sedih, cinta sangat2 pun bosan la...phewww!!!

:: NbC :: said...

psssst Josh, kindly pass the tips pls.. the awek muda tips.. ;-)

Josh said...

[awie] Josh x suka anime ler. There're differences between anime and animation movie. I love animation movies, not anime ya.

[pinky] ni petua dia: satu sudu besar senyuman manis, satu sudu besar gelak ketawa, dua camca serbuk 'don't worry be happy' dan satu periuk kawan-kawan senget. Campurkan sekali, minum sepuas hati, setiap hari. heheh,, sure awet muda.

:: NbC :: said...

wah, mana mau carik kwn2 senget tu..? errr senget tu apa eh..?

Josh said...

[pinky] hahahaha.... kwn kwn senget tu senang je cari. Kwn senget bagi Josh kwn yg boleh gurau senda, yg selalu buat lawak, buat mende yg mencuit hati dan sebagainye. Contohnyer Puan Senget yg kat ofis Josh tu.

[danial][ma] said...

hej! ...hope me not so senget one...hehehehehe...

Josh said...

[danial] u? not senget? You're the sengetest laaa. That's why I'm always young. Thanks ya ;->