Monday, February 25, 2008

Afternoon Tea in the Garden

We had afternoon tea in our garden yesterday. Cheese cake, lemon green tea, some cookies, oranges, and a pack of chocolate from Japan. Not the usual afternoon tea we had. In fact, we seldom have afternoon tea.



The chocolates were good. Very smooth dark chocolate with fillings.

Warning: Do not take these food too often. Warning of body shape changes if consumed in large quantity.

9 comments:

:: NbC :: said...

hahaha i like the warning - it should be printed on all choc wrappers.. ;-)

Shah said...

Warning tu tak leh pakai la bro. Aku makan cokelat valentine dulu habis 2 kotak tapi badan tetap maintain aje - sebab dah memang sediakala bulat dah pun. Wakakakaka

BTW the chocolates look really good. Aku ni memang hantu coklat tapi jarang la beli sebab kalau beli sure in a few hours sehari dah habis dah...

Josh said...

[pinky] Jaga-jaga, ubah bentuk nanti.... Tapikan, orang yang selalu makan coklat macam Josh ni akan sentiasa maju tau. Maju ke depan.

[Shah] Amboi.... 2 kotak habis... mak aii.....
Bagus lah Shah ni, badan tetap maintain.
Psst, I got a drawer of chocolates in my fridge. Enough to feed u one week kalo ikut kadar 2 kotak sehari.

:: NbC :: said...

i mmg antu coklat Josh - tambah2 lak dok sini, coklat murah + sedap2 lak tu.. dat explains naper Shah jadik bulat.. tatut tul ngakit ngan Shah..opssss..!

peace Shah.. ;-)

Josh said...

[Pinky] Iye ke pinky antu coklat??? tak maju maju pun??

Josh said...

[Pinky] Josh ngan Shah jugak yg maju ke depan. Ish.

suw_pattzy said...

nyam nyam! meleleh air liur nengok coklat tuh

:: NbC :: said...

maju gak Josh, maju kt muka ni haaa... tension sey..

Josh suka white choc..? balik kang i angkut.. sini murah banget, sgt sgt murah..

Josh said...

[suw_pattzy] Hi Suw, tak kisah ke kalo Suw nanti 'maju' macam kita nih? hehehe

[pinky] I LOVE all sorts of chocolates! Especially the dark chocolate. Nak, Nak, NAK!