Tuesday, February 12, 2008

Before and After

This entry is about my transformation, or metamorphosis...

I took several photos of myself before the CNY celebration. This was how I look like. The first photo was taken by Puan Burung Kakak Tua, I'll blog about her one day. I took the rest of the photos myself.




But after all the eating and eating and eating and non-stop eating, aiyoooo, saya semakin maju ke depan.

Dah boroi...uwahhhh.......

18 comments:

:: NbC :: said...

hahahhaaha
well congrats..! ;-)

Ad said...

mmm..sapakah yg hars bertanggungjawab ni..josh!!katakan siapa???


siapa yg masak sedap2 sgt ni sampai jadi camgini???

Josh said...

[pinky] lorrr... congrats pulok...
(buat mulut telopong)

[ad] Salah mak and mak mertua sebab masak sedap sangat, salah restoren yg Josh pergi sebab makanan sedap sangat, salah Josh sebab takleh tahan, naaaaaak jugak makan. Boleh?

Shah said...

Kau still tak boleh kalahkan perut aku lagi - maju lebih jauh ke hadapan...

Beruang Madu said...

ala...kejap jer tu... karang kuruslah balik... mak aiii putihnya si Josh ni yer... lain kali kalau nak tunjuk perut kena pakai seluar renang jer... hahahahhaaa..

:: NbC :: said...

congrats le Josh sbb dah 'berjaya' maju ke depan.. hhahaha

Josh said...

[shah] ye kot. Josh ni kira sedang 'membangun', Shah dah 'negara maju'. ;-P

[beruang madu] Jangan bang, mau ada yg air liur meleleh or hidung berdarah kalo Josh amik gambar pakai swimming trunk je. (perasan) Tapi kalo nak tengok kulit Josh yg 'putih dan gebu' kena la gi swimming pool ye.

[pinky] pulokkk... (lagi telopong) hehehe

HairieKL said...

hehehehe.. hebat Josh! anda telah maju ke hadapan setapak lagi! ;)

Josh said...

[Hairie] Eleh... I'm not alone... (wink wink)

budleee said...

kite hidup kena maju kehadapan

*tetiba
heheh

well orang dah kawin.. memang semua ada perut :D

kira tak pelik la :D

Josh said...

[budlee] I ni kira normal la ye? thanks. hehe.

budleee said...

ya lor

got wife, got career, got house and not sure if you got car

very prosperous soo

maju kehadapan lah :D

Josh said...

[budlee] hahahaha... selamat maju jaya kepada Bud jugak ye.

[danial][ma] said...

hej! hahahahaha...so cute, the tummy...'maju la perut untuk negara'...

Josh said...

[danial] kita berganding bahu ek, berusaha lah. hehehe

[danial][ma] said...

hej! hahahahaha...am so slim like angel of the north...

moshee said...

Datuk...ikut perut mak buyung kat opis ke???hehehhe

Josh said...

[moshee] aiyooo... takleh tanding ngan yang buyung tu. Datin Non ler yg campion, dia dah sangat-sangat maju dah.