Wednesday, February 20, 2008

My Zodiac

I don't really believe in Zodiac, but it's quite true sometimes. A friend of mine sent me an email of zodiacs. What was written about Sagi was impressively true. Read the descriptions below. I would say 85% correct about me. Yikesss..

SAGITTARIUS - The Happy-Go-Lucky One

1. Good-natured optimist. (Yes, I'm quite optimistic)
2. Doesn't want to grow up, Peter Pan Syndrome. (This is my HUGE problem)
3. Indulges self. (Hehehe.. kekadang je)

4. Boastful. (Huhh?? not sure.)
5. Likes luxuries and gambling. (No, I don't like gambling. In fact, I hate gambling! No! No!)
6. Social and outgoing. (Hm... betul ka? I pun konpius)
7. Doesn't like responsibilities. (Quite true sometimes. But I'm a responsible person tau.)

8. Often fantasizes. ( .... how nice if I can fly and touch the sky...)
9. Impatient. (Ooo yes. )
10. Fun to be around. (Kawan-kawan semua, betul ke statement ni??)
11. Having lots of friends. (Uncountable)
12. Flirtatious. (Aiyoo... matilerr tinger kena cubit bini nanti)

13. Doesn't like rules. (Shhh...... don't tell anyone)
14. Sometimes hypocritical. (Terpaksa, kena cari sesuap nasi)
15. Dislikes being confined - tight spaces or even tight clothes. (This explains why I dislike hugging attires.)
16. Doesn't like being doubted. (Me no like)

17. Beautiful inside and out. (cepat-cepat tutup badan ngan tangan dan kepitkan kaki.... kot-kot ada orang nampak yang 'inside' tu)

Note: I think Abg Bear share the same zodiac sign. Betul tak bang?

12 comments:

budleee said...

hehe hidup archer kuda hybrid (sagis)


same zodiac too :)

:: NbC :: said...

1. i wonder, sape snap kan gambar2 kelakar Josh ni, well i think #10 suits u

2. #17 : big laugh 4 this esp the italic words.. ;-)

Josh said...

[Budlee] Yeaaa... Josh dapat member kuda.
Err.. Bud flirtatious jugak ker??

[pinky] Gambar #3 ngan #5 amik sendiri. Yang lain.. erm... erm... adalah orang yg ambikkan.

Me? fun to be around? tenkiu-tenkiu.

Pinky x nampak kan? Sib baik dah tutup ngan tangan.

Anonymous said...

errr...itu curtain tingkap ofis you ke? Ada mcm rabbit gitu

Josh said...

[Anon] Ohh tidaaaaak. Tu bukan ofis. Pengsan saya kalo curtain ofis ada rabbit.

cute PANDA said...

kita share zodiac la abng josh... ciri2 ada xsame kot;-P

Josh said...

[Cute Panda] Waa... 3 ekor kuda....
Ni kena tanya orang yg kenal kita berdua, sama x ciri2 kita.

Beruang Madu said...

Yess.... I am sagi too dan semua tu betul tau malah lagi ganas lagi ada lah... contohnya I really want to be a Ruler of Indonesia... berangan sangat dan kengkadang lebih lagi nak jadi Ruler of the Universe macam cite Star Wars tu... hahahahahhaha... semua betul beautiful inside out pun betul.... bestnya mende ni... Sagi bukan hanya happy go lucky tapi jugak suka dimanja... kalau nak dapat kasih sayang abg Bear, dia kena manjakan I... and yes I tak suka membesar... tapi tetaplah badan ni membesar...

Kawan memang beribu2 ramainya... kawan tau... dan paling suka gelak2 dan yg lain tu semua nya betul betul betul dan betul...YEAAAAA SAGIIIIII!!!!

Josh said...

[Beruang madu] Hurreeeiiii... 4 ekor kuda... err... tak, 3 ekor kuda dan sekor kuda bentuk beruang! Hurreeeiii...

"and yes I tak suka membesar... tapi tetaplah badan ni membesar..." Mungkin sebab ni kot ramai suka abg.


Pinky, Abg Bear tak tutup ngan tangan, tak kepit kaki pun, cepat gi tengok beautiful ke tak inside out!

budleee said...

Josh:
flirtatious...?

but of course..dgn yg tersayang jer :p

:: NbC :: said...

hahahaa, mayu lah ... ;-)

errr i corang je pisces ni.. ikan corang je ke..?

awieworld said...

im pisces 2 NBC...hhee