Monday, November 10, 2008

Tagged by FatBunny (Arnabgumuk)

I was tagged by Fat Bunny the Arnabgumuk. It's gUmuk, not gEmuk (he reminds me). He call me Ah Chai, don't know why.

Here're the rules of the tag.
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this

This tag is easy. Here goes. Mind the orientation, as I was not allowed to edit the photo.

I'm glad I didn't access Arnabgumuk's blog when I was at home last night. Otherwise, it's sure to be rated as 18sx.

Should I tag another 10 people?? Hmm... Danial, Wahaza, Nazz, Yazz, Putu, Kak Ja, Mazddaud, Anak Jawa, Catz and also Bud. Kalo ada antara senarai ni yang taknak jawab tag Josh, nama ko Dollah ye (kalo tak faham, sila baca entry Putu yang ni). Kah kah kah kah...

20 comments:

kak ja said...

hahaha, Josh.. Masaalah donia, Josh!! Sekarang?? Huwaaaaa... Kja tgh BERKEMBAN!!! Adoi!! Camna ni? Before this si Ras pun ada tag kja, yg sama gak.. Dan kebetulan masa tu pun kja tgh berkemban!! Adoi!!!!

p/s: Hello!! KEBETULAN je masa kja buka blog Josh n blog Ras, kja baru sampai balik umah dari merayau, nak salin baju.. bukannya kja SENTIASA berkemban k?

wahaza extra said...

Arrrghhh... josh, so will spoiled my surprise;

Josh said...

[Kak Ja] Alamak!! CENSORED terus!

[Wahaza] Surprise??? ada benda nak surprise ke??

PUTUBAMBU said...

wahhh...wa sudah kena tag..!! aiya..!!

ini Uncle Jamil@Josh mmg nak kena..!

wokay.. in the process...(hehehehe)

mazddaud said...

ok..ok...sat nak ambik kamera ni...heheheeh

Anak Jawa said...

nyesal bukak blog Josh t'hari buta di kala mata nk beradu... masa tuu semua dah tanggal...

* mati lerrrrrr

chen said...

u got tagged by a bunny ah, josh? hehe!

Josh said...

[Putu] Tenkiuuuuuuu....

[Maz] sekali ngan burger yek kalo ambik gambar! hehehe

[AJ] Siapa suruh??? hahahahaha.... ni takleh ubah=ubah, edit-edit atau tutup-tutup ye. Jeng jeng....

[Chen] O yes, this bunny can cook one you know!!

:: NbC :: said...

hahahhahahaa, kelakar gile comment K Ja kali ni.. guling2 ketawa.. :-P

[danial][ma] said...

hej! josh...what a bad day...yup, kak ja we are same...me also in the 'berkembang' mode...hahahaha...so have to wait me touch up little2 and lite2 one first...

Inah said...

josh..u look cheeky in this pic :P

i thought u r a naive, innocent man..lariksss :D

Beruang Madu said...

Baik arnabgumuk mahupun Josh, dua dua hensem, ini bukak tag masa tengah separuh bogel, takkan nak amik gambar... lagi muka tengah serabai sangat...

Beruang Madu said...

Josh... abang teringin nak tengok Josh botak... macam wahaza tu... kalau Josh botak tentu jauh lebih cute dah ramai yg jatuh cinta... orang botak ni seksi kat diorang... leh tak??

aShaBuLz said...

hahaha...ramai yg kene TAG nih. bhy sungguh. pengajaran dia len kali kalo nk buka blog kene prepare!! siap ngan make-up.. hahahaha...

Josh said...

[Danial] Kak Ja Berkemban, bukan berkembanG. hahahaha... you ah.... alasan only lah...

[Beruang madu] Apa salahnyer amik gambar separuh bogel abg bear? Cuba tengok AJ tu. Lagi pun bukannya suruh amik satu badan kan? hehehehe

Aaaaa??? nak Josh botak?? aiyooo.... tu kena mintak lesen ngan wife dulu ye.. hahah

[ashbulz] memang ramai yang kena tag. haha..

Josh said...

[Inah] Oooo Inah, believe me, I'm still naive and innocent. hahahah

axim said...

this type of TAG really laris macam goreng pisang panas lately kan..even me pun dah kena TAG yang sama dari 5 blogger...tak buat lagi..haha

Josh said...

[Axim] sebab tag sekeping pisang goreng. Sekali ngap dah habis. hahahaha

Cepat jawab tag tu.

budleee said...

aiyak

two people already tagged me meh.. including you josh :D

Catz said...

oh...2 org telah mengetag saya benda ni...josh and AJ...hiks...now takleh amik gambor..bahaya...hikhikhik..
tunggu aku nak pegi kerja...hehhehe.
masatu baru leh amik gambo...hiks.