Tuesday, November 11, 2008

Got It and Happy With It

I got it! Arrived yesterday.



And I'm very happy with it. Even the monkey in Pn Tod-tod's car grin with me.

Now my hand is freeee..Thank youuuuu!

19 comments:

axim said...

i've never use hands free even though ada dua hands free dalam kereta..rimas la..tak selesa..haha

PUTUBAMBU said...

wah..bestnya..!

Lifebook said...

wah wah... someone using iPhone!! Where do you get it, so envy. :)

aShaBuLz said...

my2...gembira giler nmpknyer..hahahaha. good for you then..huhu

wahaza extra said...

Hmmm... I hope you know which side is speaker and which side is mic?

[danial][ma] said...

hej! josh...fuyyyoooooo...got iPhone huh...and the monkey also grinning...so jeles...hahahahaha...even monkey also wanna be ur fren when you have iPhone...;-)

Anak Jawa said...

mcm paham2 jer monyet tuuu yerrr. pandainya diaaaa....

ainmuttaqin said...

wah!nak jugak..nak jugak..tak kira nak jugak(buat aksi mcm Pekan dalam citer Batu Belah Batu Bertangkup)

Josh said...

[Axim] Biar betul Axim, kalo masa bawak kete tu x pakai handfree jugak ke?? Aisey...
Takpe, kalo ada lebih-lebih, boleh bagi Josh satu. hahaha.. bukannyer Josh boleh pakai pun.

[Putu] Waahh... memang best. hehe

[Lifebook] It's from oversea. No need to jeles, you can get one too!

Josh said...

[ashabulz] Memang gumbira, sampai kering gusi Josh senyum. hahaha

[Wahaza] Erm.... which one? where? how? hahaha..

[Danial] Ya lor, even monkey want to be friend. But monkey scared of the hippo. kah kah kah.

Josh said...

[AJ] Monyet faham apa AJ? pandai apa AJ? heheh... dia gembira sebab Josh senyum kat dia.

[Ain-ain] Ambooiiiiii..... cuba Ain-ain lompoat-lompat sikit. haha

axim said...

nanti ada lebih sila poskan ke penang ya...tapi kalau ada memang tak pakai jugak rasa nya..sebab tak suka..haha

membahayakan diri sendiri kan..

Arel said...

josh & his i phone.. gud2. 3G ker josh?

Josh said...

[Axim] hahah..
Ooo... tu membahayakan diri tu.

[Arel] Yo Brother! hehe... takkan ler Arel je yang boleh ada kan? hehehe... no, it's not 3G.

Beruang Madu said...

Ehhh abang ada lah monyet tu kat umah... tu yg keluar kan bunyi kalau tekan dada dia kan?? hmmm abang nak beli satulah... susah nak memerintah dunia kalau takder mende tu...

Josh said...

[Beruang madu]A'ah, sekali tekan terus keluar bunyi. hahaha
eerk? nak memerintah dunia?? fuyoo... beli, jangan tak beli. Lepas jadi pemerintah dunia jangan lupa Josh ye.

Tropical Banana said...

I want your iPhoneee!

:D Trying to convince daddy to replace my current iPod with an iTouch/iPhone. Your opinion on this, dear uncle?

So for Christmas I'd like the new MacBook, Pro version preferably, you could throw in some cool software like Photoshop, a new 3G iPhone would be nice too...

LOL.

Josh said...

[Banana] Keep dreaming ya.

Tropical Banana said...

:D:D