Thursday, November 27, 2008

Award Again!

I got an award from Dibah sweet-sweet. Thanks Dibah! I'm honoured.

Things I got to do:

1. Put The logo in your blog. Here goes.


2. Add a link to the person who shared it with you.
Dibah Septembersebelas.

3. Nominate at least 7 other blog.  Aiyaa... ingat nak ambik award je, tanak bagi orang.. hehee

Yazrie ceria
Anak Jawa
Erm.... nak extra.. so I nominate..
Wahaza extra yang extra. Boleh?

4. Leave a message for your nominee on their blog. OK

18 comments:

nazzman ibrahim said...

ishhhh banyaknya award kekeke apa pun tq nooooooo

wahaza extra said...

I collect! tapi nanti saya tampal kat blog...

Anak Jawa said...

rasa terharu sgt buat pertama kalinya seumur hidup dpt award...

nk kena buat speech ker??

"ok ler, pertama sekali sy ingin mengucapkan setinggi2 kesyukuran... kpd emak, abah, adik beradik serta org kg atas sokongan yg diberikan... terima kasih juga kpd para peminat yg tlh mengundi sy... eh ni bkn Anugerah Bintang Popular yer??? silap lak..."

apapun... LIHATLAH DUNIA!!!!
(sambil julang award ala2 memang oscar!!!! kah kah kah)

SeptemberSebelas said...

Award ni sesuai untuk dijadikan sebagai "pemecah airbatu". Kan Josh kan? :-)

[danial][ma] said...

hej! josh...it's PINK! i likeeeeeeeeeee....hehehehee...i will accept and paste it in my blog but i'm so tamak one dont want to share with others, can? hehehehe...

[danial][ma] said...

hej! josh...where got message? haiyah...hehehehhe...thanks for the award...thanks to the one who started this too...;-)

azizi said...

merci! ;-)
ayooo kena ada award tiket penerbangan percuma sekali ni josh :-)
or tiket scuba diving ..:-)

kak ja said...

Tq Josh!! Walaupun kja kena share dgn depa2 tu, xpe, at least nama kja tersenarai gak.. Tak leh tamak,kan?

Azizi, kami semua tunggu Azizi punya award flight ticket percuma ke Holland nun...

Josh said...

[Nazz] Ye la kan, award ni sesuai untuk blog yang menarik.

[Wahaza] Tenkiu yiu tooo. Dah tempek ke belum?

[AJ] Amboiiiii... orang suruh naik pentas ambik award je tau, pastu terus kena halau turun pentas, sebab Yaz nak buat persembahan. Oopps...

Josh said...

[Dibah] A'ah betul lah. Good way to pecah ais. Tenkiu Dibah!

[Danial] I did send u message via telepathy. U did sense it, kan? hehehe
Suka hati ler.. the awards is for u. Kalo tanak bagi orang pun takpe. hehehe

[Azizi] Aiyooo..... award bagi snorkeling set ada kot... ticket scuba yilek. hahahaha

[Kak Ja] Kaaaaannn...Kak Ja bagi ler award ticket penerbangan tu..

wahaza extra said...

Josh, belum tempek lagi; nanti minggu depan kita tempek;

yazrie said...

*sambil TOLAK AJ ke bawah pentas...

MOTIFFF KO BERUCAP OVERRR??!

Josh said...

[Wahaza] Ok Bro.

[Yaz] TU DIAAA... Yaz ngamok AJ ganggu dia buat persembahan!

Anak Jawa said...

korang mmg tauuuuuuu

tak senang langsung cheq nk nk buat speech.... ni pun tak pakai baju lip lap lip lap lagi. kah kah kah

Josh said...

[AJ] aiyoooooo

yazrie said...

AJ: Ko STAR ke nak pakai baju lip lap lip lap?? KAK PUTU JE YANG LAYAK PAKAI BAJU LIP LAP LIP LAP..tak caya pi tgk baju kurung hijau dia...MERELITTT!!!

PUTUBAMBU said...

emkoi Josh..!

Josh said...

Geleng kepala tengok Yaz ngan Aj bergaduh.. ish ish ish...

[Putu] Em sai em koi.