Wednesday, November 19, 2008

TAGeputuuuu!

Tagged by Putu. Luckily it comes with simple rules.

"rules:snap work station anda then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda... iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada.. tengok contoh yang dibuat nih... begitulah seterusnya sampai bila-bila,ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya... kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa.."

Josh modify rules sikit, Josh ambik tiga gambar.Nah, ambik. Ni office Josh.




Ni senarai link:
kakras (ni siapa taktau, link dia pun takde)
vogue2704
kak faina
nizza-abira
cutemiut78
Putu
Josh

Pastu nak tag siapa ek? Kawan-kawan yang Josh kenal dah rata-rata kena tag. Takyah lah ye. Biar tag ni rencat bak kata Putu. hehe.

10 comments:

wahaza extra said...

Mcm kat bilik2 pensyarah zaman2 belajar dululah...cuma kelas sebab pakai Mac je.. hahaha

yazrie said...

seybok je dia nak ikut MODIFY....;P

PUTUBAMBU said...

hensem..! hikhik..

byknya fail..byknya kertas...

and..itu daun lidah buaya byk besar meh...? nice.!

axim said...

JOSH PUN KENA tag NI YEK..AXIM DA KENA MINGGU LEPAS..HAHA

Josh said...

[Wahaza] hahhahaha... buah apple tu kelas ek??

[Yaz] Ikut?? takde maknanyer. Kita bukan setakat modify, kita improve lagi tau.

[Putu] hehehe.. itu lidah jin o, bukan buaya.
Manyak kertas boleh kasi jual, untung ooo.

[Axim] tu ler, x habis-habis dengan tag.

aShaBuLz said...

my my...full with files!!! pening~~ haha

:: NbC :: said...

nengok bilik Josh ni, windu plak bilik di utara sinun.. sure bersawang dusty teruk..

Josh said...

[Ashbulz] Sekali pandang macam tulis..." full with FLIES.." terkejut sekejap, mana ada lalat?? hahahah rupa-rupanyer FILES.

[Pinky] Sure bersawang. Tapi takpe, nanti sure jadi pink satu bilik bila pinky balik for good nanti.

Inah said...

josh!! jom pi marrybrown..huhu :)

Josh said...

[Inah] jom jom jom! sambil duduk atas buaian tu.