Saturday, November 29, 2008

Haiyah.. kena tag lagi (2)

Yazz punya pasal lagi. Ishh.... tapi sebenarnyer Bibik Canggih yang tag dulu. Bibik Canggih ni anak dara Kak Ja isteri Tok Ketua ye.

1)Do you think you're hot?
Inside out! Why asked?

2)Upload ur favourite picture of u.

Senyum dengan jelingan maut. kah kah kah...

3)Why do you like the picture?
Sebenarnyer Josh cincai-cincai klik je gambar yang ada kat collection. I like who i am, therefore any photo of me depicts me.

4)When was the last time you ate pizza?
Two weeks ago, with tiga burung kakak tua.

5)The last song you listened to?
Fast Car by Tracy Chapmen.

6)What are you doing right now besides this?
Waiting for my wife to go for lunch.

7)What name would you prefer besides yours?
Hm..... susah nih. I'll mention my colleagues name:

1. Puan A.
2. Puan Tod-tod
3. Cik Moshee
4. Puan Sue-sue (non-blogger)
5. Puan Lala (non-blogger)

8)Who is number 1?
A wife, a mother, my cikgu BM, married to an orang Jawa yang berbadan sasa, suka makan chicken breast kalo makan KFC, tak reti renang tapi suka snorkeling, kita pernah gi camping bersama di satu pulau yang cantik sebelum dia kawin.. Oooppss..

9)Number 3 is having a relationship with?
Aiyooo... ni tak tau... it's still rahsia tu me. Cuma tau dia sedang menjalankan perhubungan jarak jauh sekarang. Kesiannnn Moshee.

10)Say something about number 5?
La la la la la la la ..... (anak dia pun tanya, "naper uncle Josh nyanyi la la la la la la.. bila dia lalu depan pintu mama??")

11)How about number 4?
Aiyoo... ni kalo nak citer memang banyak boleh diciterkan. Kesengetan dia boleh tahan jugak. Married to a TUDM engineer, anak satu... nak tambah 4 lagi. hehehe (Nak gi pharmacy tak?)

12)Who is number 2 ?
Burung kakak tua nombor satu! Kalo tak kenal, dia senyap. Kalo nak ajar dia cakap 'hello' tak yah ler, beribu-ribu juta perkataan lemon akan keluar dari mulut dia. Kaaaannn? Lariiiiiiiiiiiiiii.

The End...

3 comments:

Inah said...

josh comey!! jelingan maut lagi :P

Pn. Lala said...

senget kan org yg suka nyanyi la la la bila lalu dpn bilik org tu .... bak kata aiman knp dia nyanyi cam tu???

Josh said...

[Inah] Aisey..... jelingan maut yang x bawa maut. kannnn? hehehe. Tenkiu-tenkiu.

[Puan Lala] Aiman tak kisah.. kih kih kih..