Friday, October 24, 2008

Sweat Sweat Sweat

I got so occupied that I had almost forgotten about my membership at the gym. Paying the monthly membership fee without using the facilities for the pass two months was definitely a waste of money.

I went home early yesterday and hit the gym one and a half hours before dinner.

Did 20 minutes cardio, a few rounds of weight lifting and twisting and stretching, just to get myself sweating (and tone my bulat body, hehe).

Spent another 15 minutes in the sauna to force out more sweat. This is me right after the sauna session. Josh tutup mana yang patut untuk mengelakkan perkara-perkara yang tidak diingini. hahaha.

I took my shower and drove to my mother-in-law's place to company her for dinner. Yah, it's just me and mother-in-law. Wife was away and she will be back tonight. A simple low carb low meat diet seems to be good for me.

Will hit the gym again today.

20 comments:

PUTUBAMBU said...

wah..wah..sexynya..! hikhik..

Anak Jawa said...

ingtkan Josh tgh berkemban td... kih kih kih

yazrie said...

wahhhhhhhhhhhh...awat muka "lain macam " je

kak ja said...

Kak Ja terpaksa off kan daya imaginasi kja sekejap bila tengok gambaq Josh ni... hahaha...

Josh said...

[Putu] Seksi ke camtu??? kalah kalo banding ngan gambar-gambar Nazz kat blog dia tu. Kaan??

[AJ] Hahahaha... berkemban dengan tuala pink! hahaha. Josh bertuala je.

[Yaz] Apa yang lain? sama je nampak. cuba citer sikit apa yang lain macam?!

[Kak Ja] Tu gambar yang bertutup, cuba bayangkan kalo Josh tak tutupkan apa yang patut tu... hahahaha...

:: NbC :: said...

hahahahaha, guna towel pink tu..

psssst, papatah org muda ckp, kalo da sexy, x payah tunggu pakai towel pink da sexy.. heheh

nazzman ibrahim said...

hmmmmmm sesuatu sangat kannn yazzz

Josh said...

[pinky] seksi yek pakai towel pink?? hahahaha...nasib baik tutup ngan towel.

[Nazz] Tu le, sesuatu sangat Yazz tu. Tolong cubit dia boleh?

wahaza extra said...

Kenapa tutup! Alah bukalah sikit... hahahaa

Beruang Madu said...

Will again?? are u sure?? berapa lama lagi tu?? haaa?? cantik jugak gym kat sana yer...

MISS J said...

Wah..kak ja..advance tu...muahaha

Eating after a work out? hurm...luckily not anyting heavy..or else, tambah balik apa yang patut disingkarkan. hehe

Shah said...

Hmmmmm bila la aku nak jejak kaki kat gym lagi yer....

Inah said...

gym!! i missed going to fitness first :D

Kembara Musafir said...

Gym....? gym...? apakah itu...? muahahaha... tak sempat2 lagi nak gi balik bersukan.....

Josh said...

[Wahaza] tutup, jangan tak tutup. Nanti ada yang buat kacau nanti. hahaha

[beruang madu] Ooopppsss... hehehe. Yes, I will, next week. hahaha.
A'ah, tempat tu memang cantik.

[Miss J] Only a lite one. No heavy stuff.

[Shah] Jooom!!! Psst, ajak abg bear sekali.

[Inah] Kat situ pun boleh gak Inah.

[Kingkong] Maju lah sukan untuk negara! Jogging je lah.

budleee said...

hee hearshape towel lagi :p

jom josh lets lift weight next to the muscle heads in the gym :D

Faisal Admar said...

haha towel di bahu saja ye? haha... betul mcm yazz ckp. muka lain mcm aje...!

Josh said...

[Bud] hahahah, ya, heartshape. hahaha
Jom, jom! I haven't seen u doing that.

[Faisal] Aiyooooooo.... that towel untuk lap peluh lah, towel kecik je. Ada satu towel BESAR tutup bahagian bawah tau. hahahaha

yazrie said...

muahahahahahahahha......!

Josh said...

[Yaz] ?? siuman ke tak nih?