Monday, October 13, 2008

Preview

This is a preview of what's coming next..

Jeng jeng.....

15 comments:

Miss J said...

wah!!

hensem..hensem...

enuff said

hehehhehe..

;)

:: NbC :: said...

encem nye...!

inah said...

waahh..jamuan raya kat mana ni :)

nazzman ibrahim said...

model kat belakang tu di bayar ke josh hehehe

Josh said...

[Miss J] Tenkiu-tenkiu, tapi entry seterusnyer takde kaitan dengan kehenseman Josh ye. hehe

[Pinky] terima kasih, cikgu. Kehenseman belum ditunjukkan sepenuhnyer. tunggu next entry. (boleh camtu?)

[Inah] Hi Inah! Jamuan raya kat office. setahun sekali Josh pakai baju Melayu, ni lah masanyer.

[Nazz] Takyah bayar pun diaorang berebut-rebut nak bergambar ngan jejaka hensem sebelah kiri tu. kih kih kih...

wahaza extra said...

This would be interesting to see...! Suddenly everything look cute....hihi

Josh said...

[wahaza] hahaha.... wait and see yah.

nazzman ibrahim said...

wah josh kekwat nihhhh

Josh said...

[Nazz] ?? kekwat tu apa??

PUTUBAMBU said...

what's next?
aiyooo..tak sabar lah..!

but then, Josh hensem le berbaju melayu..hikhik...

serious ni tau..!

Josh said...

[Putu] Tenkiu tenkiu tenkiu tenkiu..... sipu-sipu malu...

Kembara Musafir said...

huaaa...!! happening tuh...!! boley masuk pertandingan "jejaka melayu terakhir"... haha... kurang2, mesti menang Most Friendly, Smiley title... :)

Josh said...

[Kingkong] Hellooooo brother! sibuk lagi ke brother?

Terima kasih sebab puji-puji Josh. Kalo nak bertanding Most friendly Smiley title tu memang Josh kalah kat Kingkong lah.

Beruang Madu said...

Samaaaaa..... sama ngan baju Shah.. sama sama sama.. kaler baju raya sama... waduh Josh nampak hensem pakai baju tulah... barulah raya... nanti tahun baru cina Abg Bear pakai baju yg lipat lengan besar tu...

Josh said...

[beruang madu] A'ah lah, lepas abg cakap baru Josh perasan, memang sama ngan baju Shah.
Tenkiu-tenkiu atas pujian abg bear tu.
Waa... pakai baju tu sure abg bear nampak macam taiko!