Thursday, October 30, 2008

Baru Josh Tau....

Setelah sekian lama Josh berkenalan dengan Yaz dalam alam cyber ni, tak tau pun Yaz ni ada fungsi-fungsi seperti di bawah.... Terkejut Josh... baru Josh tau...

Diskripsi tentang Yaz ni pun ada....
Take action and go beyond birth control with YAZ (drospirenone and ethinyl estradiol). YAZ is THE ONLY birth control proven to treat emotional and physical symptoms of PMDD (Premenstrual Dysphoric Disorder) that are severe enough to impact the lives of women who choose the Pill for contraception. Plus, YAZ with drsp is also proven to help treat moderate acne*.

Kalo nak tau lebih lanjut tentang Yaz ni, sila lah layari website ni.

Dahsyat kan Yaz ni??

p/s Entry ni rekaan semata-mata, takde kaitan dengan yang pakai baju kurung ataupun yang pakai wig.

17 comments:

yazrie said...

ERKKK???? Patutlah Yaz dok ting tong..Opsssss

Josh said...

[Yaz] Ting tong uek uek ke?

axim said...

hahaha...kesian kat si Yaz tuh..

nak kena kenal jugak la si yaz camni.hehe

PUTUBAMBU said...

MUAHAHAHAA...WAKAKAKAA..!!!

(hah..caps lock terus aku..)

** tersembur air mineral yg putu minum tadi.. sib baik bukan kopi.. kalau tak.. sia-sia jek kotor workstation..

yazrie said...

Josh: Mana boleh uek uek..kan PASTI TAK MENGANDONG PUNYER...

axim: memang kesian kat Yaz kena bahan dengan apek nih..Ish..

Putubambu: Wahhhh..Kemain dia capslock yer..nak kena nih...Hehehhehe

kak ja said...

Josh, kja tak leh stop gelakkkkk!! Kalau terburai bekas surgery kja ni, mati Josh kena kejar dgn parang kontot Tok Ketua!!!

Apapun Josh, tq.. I learn samting new 2day.. wakakaka... Tambah siok sbb yg terkena tu, Yaz!!!

budleee said...

haha

motiff entry nih??

just plain old fun, or a funny way to promote a person named yaz :D

hmm treat moderate acne?

i wonder if this is based on that hormonal changes in a female body that causes pimples

no wonder i see many "soft" guys taking birth control pill. other than making their boobs bigger, they want soft skin like a girl..

gasp! josh don't start to bring ideas to some of your ignoratn readers :D

wahaza extra said...

Does Yaz suitable for cats/any type of animals or not? I think I should get one for my cats; both of them non stop Yaz-ing aroundlah

nazzman ibrahim said...

TU DIAAAAAAAAA TAK SANGKA AKU HAHAHA....MRASA LA YAZZZ OPS

Josh said...

[Axim] Bukan dah kenal Yaz ke? hehehe.. Yaz yang ni dahsyat kan?

[Putu] tudia caps lock terus... hahaha....

[Yaz] oooo...... Apek yerrr...... nanti.. nanti...

[Kak Ja] Aiyo.. takut itu Tok Ketua o....
A'ah, Josh pun gelak and suka, sebab yang kena tu YAZ... hahahaha

[Bud] hahaha.... sambil-sambil having fun, promote ler jugak brother kita tu.. hahaha
Ye ke budak soft amik birth control pills?? Josh tak tau pun.. ish ish...

And I didn't bring new idea's, just new info.

[Wahaza] Fuyooo..... Your age-incompatible cats are yazing around??? Ni kena consult Yaz, Josh tak berani jawab.

Yaazz...., Ooo Yazzz, sila jawab soalan Wahaza ni..

[Nazz] Terkejuk kan dengan kebolehan Yaz tu?

yazrie said...

wahaza: huh?? apa kata hang try bg kat kekucing hang tuh...well, experimenting a bit..bley tak?? Opsss

PUTUBAMBU said...

nak sambung..

KAH..KAH..KAH..!! (gelak jahat..!)

Josh said...

[Yaz] ........... (dah pengsan)

[Putu] Kah Kah kah kah kah kah..... (join putu gelak jahat)..

Anak Jawa said...

*** fengsan 5 saat!!! hahahaha

Josh said...

[AJ] hahaha..ni fengsan sebab Josh ngan Putu ketawa jahat ke sebab Yaz tu boleh cegah mengandung?

Beruang Madu said...

hahahaha... Yaz Yaz, ni ropanya keja ko yer...hahahaha tak reti nak komen apa tapi nak ketawa jer

Josh said...

[Beruang Madu] kan abg bear kan! hahah