Wednesday, August 6, 2008

Fruits Frenzy

My wife and I were indulged in a fruits frenzy last night. These were the results.

Just the two of us. Seated on the kitchen floor.
We walloped 3 kgs of this,

Two fruits of this,

And a kg of this.


BLURRPPP.... (ooo, that smell nice.....)

21 comments:

budleee said...

when i eat durian, i burp out tempoyak :p

nazzman ibrahim said...

hmmmmmmmmm sedapnya

Josh said...

[Bud] Cool!! instant tempoyak!

[Nazz] Sebagus mana pun, x dapat kalahkan Nazz yang makan-makan kat dusun tu.

kak ja said...

Hi Josh!!
kita ni mcm berlaku kejam dgn Pinky n Azizi.. Depa tengok gambaq2 ni, ayaq mata sure turun laju punyalah!!

*Mkn buah bnyk2 mcm ni, mlm tidoq tak mimpi panjat pokok?

Josh said...

[Kak Ja] Apa boleh buat Kak Ja, memang tu yang kita makan, so kita pun blog ler apa yg kita makan. hahaha... (jangan nangis ye Pinky and Azizi).
Lepas makan bebanyak camni Josh siap mimpi panjat gunung lagi. Panas satu malam.

PUTUBAMBU said...

wah..makan macam2..tak sakit perut ke Josh?

but.. 3kgs mangosteen just between both of you..? huh...
kuat makan gak eh...? hehehe..

tapi takpe..sekali sekala.. buah2 tempatan mmg sedap...

mrsfadzil said...

wwoowww..josh...

:: NbC :: said...

huhuhu,

sib baik letak kulit manggis je, kurang tingin skit..

x pe, x pe.. dera mata kami ye Josh? jap, lemme think apa denda nak bg Josh ni.. (aci ke kena denda.. hehehhe)

Josh said...

[Putu] Josh pun x caya kita dua orang boleh makan sebanyak tu. Kenyang sampai kembung perut.

[Pinky] Lor.. kita taknak goda pinky and azizi, sebab tu ler letak kulit je. Tapi sekarang ni kena denda pulak... tak aci betul.... hahahaha

Pinky, dendanyer belanja satay kajang. Boleh?

[danial][ma] said...
This comment has been removed by the author.
Tropical Banana said...

Hahaha, very interesting..

Glad you liked them :D

(You did right? lol)

Tropical Banana said...

Hahaha, very interesting..

Glad you liked them :D

(You did right? lol)

Josh said...

[mrsfadzil] Hi there!

[Danial] Can, but may not be in season when you're back.

[Banana] Oh yes, we liked them. I'm sure you guys did the same thing, right?

azizi said...

oooo josh.
sampai hatimu! ... ha ha ha..
kak ja dah jadi mak tiri
josh jd bapa tiri pulak ka ..
heh..heh..heh
dera perasaan ni .. ;-)

Josh said...

[Azizi] Alamak... kena tangkap. hahaha
Bapa tiri ye? kelakar lah. Jangan ler dera perasaan, nanti Azizi balik sini boleh ler makan puas-puas.

[danial][ma] said...
This comment has been removed by the author.
shahril aley said...

ayooo ni mcm balas dendam je josh...
jom pi dusun kat penang
banyak pilihan durian boleh makan
aley suke makan manggis
manis & unik buah tu

Josh said...

[Danial] Merajuk nampak. hahahaha... Ye lah, kalo dah balik sini, boleh ler makan puas-puas, same goes to u! Yang balik tu bukannyer sebulan dua, I mean balik sini dan kerja sini dan dok kat sini.

[Aley] fuyooo... sanggup pi sampai Penang...
Yes, I like mangosteen too.

Beruang Madu said...

Tu dia... tak demam ker makan banyak macam tu?? Kalau Abg Bear dah demam dah...tapi dua dua buah tu memang kegemaran Abg Bear...

Josh said...

[beruang madu] nasib baik x demam bang. Tapikan, walaupun durian tu panas, tapi manggis sejuk, so kira dah balance lah kot.

Faisal Admar said...

burp! alamak... larik....!!!

manggis mmg fav faisal!
hehe durian & rambutan kureng lah