Thursday, August 21, 2008

Firework Display

Date: 20th August 2008

Time: 10.00pm

Place: PICC, Putrajaya


The event: Firework display. By the Canadian Team. Not that impressive actually. I think Malaysia Team did better. hehe.






And finally the people: Me, Abang Yazeed, Mr. Wan, Jesse boy, and Mrs. Wan. Dr. Hamdi was supposed to be joining but was tied down by his car problem.. kesian...

Looking forward to 29th August when the defending champion Australia Team will be displaying their skills. Hm... DSLR Josh kurang lincah, ni kena beli yang baru nih... tapi bila la agaknye ada duit...??

14 comments:

nazzman ibrahim said...

FUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO cantiknya.............jeles la kita dok jauh..

Josh said...

[Nazz] Kaaaaannnnnnn. :-D

moshee said...

29th August?..aler..takde kat sini..nak tengok..huwaaa

budleee said...

hey i was there too yesterday. we sat belakang picc tuh on the grass. nampak gak clearly :)

Josh said...

[moshee] Lor... naper x ada? o... baru ingat... ok ok... kesian moshee x dapat tengok.

[Bud] really? we're in front of the PICC. that's a great spot for photography.

Kembara Musafir said...

Josh... how long was the fire works...? berapa juta lah agaknya depa belanja for this event.... still remember new year fireworks display kat Burj Al Arab... bertubi2 selama 15mn... ternganga mulut tengok... memang dahsat...!!

Josh said...

[kingkong] It's 15 minutes too. Or rasanyer 20 minit kot. memang lama. Dasat... dasat...

syukur said...

Sorry lah tak dapat join Josh .. memang mula mula nak join sebab nak belajar ambil angkasaraya yang berkelip kelip tu... tapi ada kerja sikit... Anyway ..next time I nak ikut !!!

lily.lulu said...

besnyaa ...
i x berkesempatan nak pi
kena keje laaa
:(

yazrie said...

cantikkk...hmmm....teringat org tua2 dok kata...main bunga api ni mcm membakar duit...opssss...*lariiiiikkkk

Josh said...

[Syukur] we can go for the final on 29th August. It's the defending champion Australia team. Jom gi ramai-ramai!

[Lily] Hi Lily, memang best lah gi tengok bunga api. 29 Ogos ni kerja jugak ke?

[Yaz] A'ah, teringat orang tua-tua cakap, biar lah orang lain yg bazirkan duit, kita tengok je lah. Kaaaaaann?

shahril aley said...

ayooo bestnye dapat tengok
aley pergi skali je tengok tu pun tahun bile ntah lupe la
tapi tengok dari jauh je

Josh said...

[Aley] Bro, jom tengok jumaat malam ni. 29 ogos. Team Australia.

Beruang Madu said...

Waalu kurang lincah gambar dia tetap cantiklah Josh... cayalah... spot2 yg Mr Wan tunjuk memang best best lah