Sunday, May 17, 2009

Josh & Yaz

Jumaat lepas sempat Josh jumpa dengan Yaz kat Putrajaya. Dengan baju melayunya, siap dengan sampin dan songkok, Yaz nampak macam baru je bertunang. hehehe.

Kita jumpa pun sekejap je. Sempat la kita minum-minum sambil bercerita tentang kehidupan Yaz kat KL selama sebulan nih. Banding dengan gambar, Yaz in real life lebih 'gagah perkasa'! Gelak ketawanya TETAP MENGGEGARKAN. Tak lama lagi Yaz akan pindah dekat rumah Josh. Boleh lah kita gi makan-makan, minum-minum, lepak-lepak kat kopitiam yer Yaz.

Sempat Josh snap gambar dengan Yaz sebelum hantar dia ke ERL station. Entah kenapa, beberapa kali Josh snap gambar, Yaz tetap nampak macam Zorro dengan matanya kena cahaya matahari.

Pastu pusing-pusing sikit keta, tukar-tukar sikit posisi, baru lah Yaz nampak macam manusia. ;-P

Nice meeting you Yaz! All the best for your future. Harap-harap dapat tempat yang baik dan sesuai dengan citarasa Yaz.

Psst... kawan-kawan semua, Josh rasa Yaz dah tembam sikit. Betul tak? Josh x berani tegur haritu, takut kena tumbuk. Maklumlah, Yaz kan gagah perkasa.

19 comments:

eQbalzack said...

oo00...ini abg yaz dr JB tu...memang gagah perkasa josh!

nak pindah dekat rumah josh jugak lah! leh selalu makan2...hahaha

mazddaud said...

walupun di sebelah Yaz yang "gagah perkasa", Josh tetap maintain "cute"....heheheheheh

PUTUBAMBU said...

ohh...jumpa yazz rupanya..!

mmg nampak tembam..! tapi still ceria dan hensem lagi..don't worry..
(sama ngan driver Josh jugak..hehehe)

Cath J said...

Hahahha... ya...don't ever mentioned about someone weight... Bahaya!!!!

Just say.. amboi... ada sedikit sehat?? Bahagia nampak?? org pun akan respon ngan senyuman simpul (finger cross...harap tak kena tumbuk ler...kikikikik)

Josh said...

[eQ] kaaaaaan.... sungguh perkasa Yaz tu..;-P
Nak pindah ker, jom! jom! er... tak takut ker tembam nanti??

[Maz] aiyooo..... malu Josh kena puji. hehehehe... Thanks!

[Putu] Yaz memang ceria dan hemsem! Recommend ler adik Putu kat Yaz.
Pst.. driver tu kepenatan..

[CJ] hahahahaha.. thanks for the suggestion!.. tapi takut gak dia tumbuk...

azizi said...

laksam satu! ..ha ha ha ..

:: NbC :: said...

psssst Josh, mmg yaz tembam, double Josh ok..!

*ni advantage org dok jauh2, leh tembak Yaz kan - tak smapai tgn dia nak tumbuk

Josh said...

[Azizi] Orait! laksam masam satu! ;-P

[Pinky] kaaaaan! Josh setuju. Double!
Masalahnyer Pinky, yg kena tumbuk tu Josh, sebab Josh yg pandai-pandai tanya soalan ni kat blog. hahahaha

PUTUBAMBU said...

kita takde adik josh..kita yg bongsu..

nampaknya..Yaz kena carik sendiri le..hehehe...

syukur said...

Takpe tembam sikit pun tak pe..asalkan hati happy

[danial][ma] said...

hej! josh...oooohhh, this is yaz...hello yaz...;-)

kak ja said...

Sukanya tgok gambaq Josh dgn Yaz ni.. mcm pinang dibelah dua!!! hahaha...

Ampun Josh!! Ampun Yaz!!

yazrie said...

KANNN...TEMBAM EH?? Takpe..janji menawan...Rasa banding picture "main" ekor Kunang Kunang tu lagi tembam tau..Hahahahah...

budleee said...

u okay per, gi gym gak kan josh :D

Josh said...

[Putu] Kesiaaaaaan Yaz. hehehe

[Syuk] Kaaan, very the betul. Err..... if you were him, statement yg sama valid tak?

[Danial] Danial, meet Yaz, Yaz, meet Danial.

Josh said...

[Kak Ja] Setujuu! Yaz belah yang lebih besar, Josh belah yang kecik, sebab yg potong tu tak pandai potong dua sama rata. hehehehe

[Yaz] Yaz tak marah kaaaaaaan? kan? Kan ramai yg puji tembam tu comel.

[Bud] yup, nasib baik Josh gi gym. hehehe

Chen said...

hi josh! u're very comel too!

Josh said...

[Chen] Aiyoo Chen, Ya meh? tenkiuuuu ;-P

Anak Jawa said...

ermmm KETEMBAMAM yazz mmg tidak disangkal lg!!!!!!

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk