Monday, May 11, 2009

Josh, Pak Uda, Izat

Cikgu AJ a.k.a. Pak Uda texted my last Friday, informing that he'll be in Kajang on Saturday. So we immediately arranged our 'date'. On Saturday noon, we met each other for the first time, after knowing each other via blog for quite some time. Ada sorang budak Pak Uda bawa, ingat anak dia... rupa-rupanyer anak saudara.

Cikgu AJ was rather malu-malu tapi mau. Very friendly and pleasant looking. His nephew, Izat, was playful yet very shy. We had a few cups of coffee.

Cuba tengok betul-betul dua gambar kat bawah. Cuba teka perbezaannyer.


Jawapannya: Gambar 1, Pak Uda lupa mintak Izat duduk atas riba dia..... terbongkarlah rahsia kebuncitannya.
Gambar 2: Cepat-cepat Pak Uda tangkap Izat, paksa Izat duduk atas riba.... Tertutup lah perut tu....

Kan Cikgu? Kan?

17 comments:

nazzman ibrahim said...

uncle sbb tu la aj bawa budak tu senang nak cover hahaha

:: NbC :: said...

haha

abis jatuh saham AJ lah Josh, hehe

*tingat dulu2 selalu ada peraduan teka perbezaan dlm gambar

kak ja said...

Josh dgn Cikgu AJ sama2 tomey!!

Anak Jawa said...

tak sesuai tau gunakan badan budak umo 2 thn nak cover perut!!!

lps ni nk pakai koset terus... senang. tak yah cover apa2. kahkahkah

eQbalzack said...

rasanya perbezaan paling ketara adalah....pak uda mcm bapak2 org jerr...heheh

Cath J said...

lagik lah pecah rahsia cikgu izat, u blogkan kat kitaorang...ikikikiki...

Josh said...

[Nazz] Kaaaaan, pandai cikgu AJ kita nih.

[Pinky] Mana ada jatuhnyer Pinky??? semakin besar perut, semakin tinggi saham tau! hehehe.
Psst, Josh tahan nafas sungguh-sungguh masa tu.

[Kak Ja] Aiyooo... ada udang disebalik ayat Kak Ja tu. sama comel ek?? aiyoooo (;-P)

Josh said...

[AJ] Memang tak sesuai! Tahan nafas macam Josh lagi berkesan!
Nice meeting you!

[eQ] Kaaaaaan! setuju! setuju!! kan haritu dia dah 'bertunang'.

[Cath J] hahahaha.... dia yg mintak Josh hebahkan! hahahah

kak ja said...

Mmg ada udang, Josh.. durian UDANG merah!! Durian ang he.. manyak sidap!!

*Kja masih blom dpt mamam durian.. bkn sbb xde jual, tp sbb keadaan kesihatan yg masih blom mengizinkan!!

PUTUBAMBU said...

betul tu kak ja..
cam adik-beradik pun ada..
cuma Josh cerah byk le..
(ekekke..)

Anak Jawa said...

abg eQ ~ tang mananya yg mcm bapak org tuu? tang misai ker, tang perut? kah kah kah



kak Putu ~ yer kak, masa tuu AJ lupa nak tepek fair n lovely tebal2... kih kih kih


(eh, mcm blog aku pulak siap tolong reply komen org. hehehe)

Josh said...

[Kak Ja] Waaaa Kak Ja pun pandai pilih durian ang he ka? fuyoooo. Takpe, Josh tunggu. Bila BP Kak Ja ok dah, Josh belanja.

[Putu] Adik beradik??? aiyoo, satu tinggi, satu ketot. Satu boroi satu "slim sangat". hahahaha..

[AJ] Pandai pun dia tolong jawab. Terima kasih Cikgu.
Psst.. Tang BADAN yang buat AJ nampak macam bapak orang. kih kih.

eQbalzack said...

zam~> nampak josh lagi muda dr pak uda kita...ubah la...panggil abg uda...bley?

budleee said...

owh josh, your 33 waist pun nak menuju ke arah "good to hug, when nak berkepit" gak kan :D

nanti you bwk gak your nieces :D

Josh said...

[eQ] Kaaaan! ;-P

[Bud] hahahahaha..... betul jugak tu.

CATZ said...

wah..AJ ..menggunakan budak kecik utk mengcover peruts...
Josh pulak nampak selim melim sentiasa perutnya ..leper..maklumlah rajin ke GYM.. (hehehe..saya rasa seperti sellau nampak Josh di gym itu..if saya tak salah org lah..).

Josh said...

[Catz] aik?? Catz gi gym yg sama ngan josh ke?? tak perasan pun. Sorryyyy.