Thursday, March 5, 2009

To Kuantan I Go

I'd just got the news that i might be going to Kuantan tomorrow. The confirmation was made this morning. Oh well, it's part of my job, i got to go. The trip is similar to the one in Penang last week. Will be back on Sunday night.

Anything interesting in Kuantan? What to buy? What to eat?

11 comments:

nazzman ibrahim said...

nak ikut hahaha

Josh said...

[Nazz] Jooom!!

Anonymous said...

hej! josh...arrgghhhh...so best to travel and drive along the highways and biways...so no patience for me to do that again...hehehehe...sooooon....heeyyaaa...;-) jia hua..

Anak Jawa said...

apa lg... mandi laut lerrrrrr. tp bebaik tau josh sbb angin monsun timur laut baru jer nak berehat

*** geografi sgt. mati lerrr. hehehehe

Josh said...

[Jia Hua] ??? Huh??? Got biways one ah?? hehehe
Sooooon???? (whoah, so many question marks).. U'll be back SOOOON?? waa... best, best!

[[AJ] Terima kasih cikgu geografi. Josh akan mandi dalam bilik air je Cikgu.

ruszia said...

Josh..
u must try keropok lekor and sata di kedai Paksoh (near The Rhu Beach Resort...sedap sgtkeropok dan sata kat situuu

PUTUBAMBU said...

dulu Putu belajar kat ITM Jengka..
tapi kalau jalan2 kat Kuantan.. putu suka gi makan2 kat Benteng..kat stesen bas tepi sungai Pahang tu..

peh tu beli keropok lekor..

tapi tak tau le sedap ke tidak lagi makan kat situ.. dulu2 sedap le..

Josh said...

[Rus] Alright! Nanti Josh cuba. Ramai yg cakap sata kat situ sedap.

[Putu] Ye ke? Nampak macam kurang happening la kat situ. Tu zaman bila? Tahun 60an ke? Oooops. Jgn marah.

mazddaud said...

dah jadi cam cuti2 m'sia plak ye....every week gi jln2...hehehe

AnakPkn said...

Dr Josh - Jgn lupa makan ikan bakar di Tg Lumpur ye ! Gi yg dekat tepi pantai - tak glamor la berbanding yg kat luar2 tu, tp best sbb tepi pantai. Harga pun - rasanya kalau u drive ke sana dgn keter besar, harganya pun besar jugalah. Too bad I am in KL already - kalau tak boleh bawa u jalan2 & skodeng orang r***n2 kat Telok Cempedak dgn DSLR you - ha ha ha

Josh said...

[AnakPkn] Dah gi situ, sedaaaap!
Aik? skodeng? hahahahaha...