Monday, April 13, 2009

Busy Weekend and Easter Gifts

Last weekend was extremely busy. Beside the weekend routine (bring mother-in-law to wet market and have breakfast with her thereafter, Sunday service at Church, and Training), my time was fully occupied with work that I brought home from office, and numerous meeting at church. YIKES!

The amount of work in the office is piling up. I wish I have 3 brains and 3 pairs of eyes which can function separately.


Hours were spent in meeting at church. The construction of our new church building is near to completion, and series of activities and events will be held after that.

In the midst of doing my work, Honey Larling called. She wanted to drop by to pass us some Easter gifts.. Fuyooo....
Eventually, she'd just got back from a two week long holiday in UK and Paris. She bought us two keychains, one for me, one for my wife.

Some delicious easter egg chocolates for my indulgence... hehehe

... and this cute little hippo biscuit. Hmm.... reminds me of someone.

Thank you Honey Larling! Err...... Jia Hua, don't get jeles ya!

Psst... sibuk-sibuk pun, Josh sempat masak grilled salmon, mushroon soup dan vegie salad untuk wife on Saturday night. Rajin tak? ;-P

12 comments:

@xiM said...

grilled salmon??mind to cook dat for me???nyummmm...

kak ja said...

Josh sangat rajin..

Anonymous said...

hahaha, josh...saya tidak akan cemburu dengan semua coklat-coklat susu yang manis itu, tetapi saya lebih suka coklat yang sebenar, coklat asli yang mengandungi 85% koko, lagi sedap dan nikmat yang tidak terhingga apabila memakannya tetapi saya juga suka kepada bentuk biskut itu yang tersangat 'cute' (maaf saya tidak tahu istilah dalam bahasa melayu)...hehehehe...

JH

[danial][ma] said...

hej! Josh...whoaaahh...my larling pic! whoaaahhh...eiffel towers! whoaaaahhhh...easter chocs! whoaaaaahhhh...hippo cookies! whoaaahhhh...

PUTUBAMBU said...

uishh..rajinnnnnnnnnnnnnn..!!

Josh said...

[Axim] Kalo Axim belikan, Josh tolong masakkan. Deal? hehehe

[Kak Ja] Ye ke sangat rajin, Kak Ja? Josh malas buat housework sebenarnye. sekali sekala Josh masak. But my wife did the cooking most of the time. Saaaayang kat dia.

[Jia Hua] Takde maknanyer pura-pura tak jeles. Kita kata jangan jeles tu, bukan merujuk kepada coklat tu, kita merujuk kepada LengLoi larling yang bagi kat kita, tak bagi kat awak.
Yang dark coklat tu memang Josh minat, tapi honey larling x belikan. Takpe, nanti Josh mintak kwn Josh si Danial tu belikan. Nak mintak satu carton 5 kilo kali ni.

Josh said...

[Danial] ehem ehem... please read my comment to JH. hehehe
A'ah, larling gave me SOOOOO many things. Yum yum!! the hippo biscuit is my favourite, sayang nak makan.

[Putu] Aiyooo... jangan pujiiii... nanti Josh terpelantin.

Cath J said...

Woww... Nice HP...got big photo pop out 1.. ;-)

Josh said...

[Cath J] A'ah, it's iPhone. VERY BIG screen. hehehe

Anonymous said...

hahahaha...Josh, baru saya teringat makna 'cute' itu dalam BM ialah comel...lalalalala...

JH

Lily.Lulu said...

rajinnya josh !!!!
untung ur wife
:D

cokelat tu buat i lapar aje sekarang ni

huhu ~

Josh said...

[Lily] Thanks for the compliment. I'm luckier to have her as my wife!!

Hahaha, cok tu buat Lily lapar ek? hahahaha... suruh lah abg belikan.